• 2

Usred leta, prodaje se vila u ski rizortu: Ali, ovako nešto se retko viđa, vredi 10 miliona dolara

Vlasnici su bogataš Maurisio Umanski i njegova supruga Kajli Ričards

  • 2
Mauricio Umansky i Kyle Richards kuća, vila

Foto: MLS / Planet / Profimedia

Nastavlja se niz prelepih kuća i imanja na prodaju, a jedna od njih pripada i Maurisiju Umanskom, izvršnom direktoru "The Agency", posredničke, lajfstajl kompanije koja pruža punu uslugu u domenu luksuznih nekretnina.

Kuća se nalazi u Aspenu, ski rizortu u Koloradu (SAD), i vredi 9,75 miliona dolara, a prodavac nije samo Maurisio već i njegova Kajli Ričards, inače američka glumica sa kojom je u braku od 1996.

Velelepno imanje je izgrađeno davne 1979. godine, a sama kuća ima četiri spavaće sobe i pet kupatila. Ovakav doživljaj je nešto malo drugačiji u odnosu na vile o kojima govorimo u poslednje vreme, a koje su nadomak mora i okeana, ali nosi neku svoju draž.

Par je u ovoj kući u Aspenu proveo skoro šest godina, a nekretnina je smeštena u mirnoj, slepoj ulici, kombinuje moderno-rustično stil, i kažu da je ona njihovo "malo srećno mesto". Ipak, očigledno je vreme da krenu dalje...

Podovi su od tvrdog drveta, zidovi u "planinskom ambijentu", a tu je i slikoviti pogled na okolne planine i pejzaže... Ostali detalji uključuju dnevnu sobu, u kojoj se nalazi kamin od poda do plafona, i trpezariju koja se povezuje sa kuhinjom za prave gurmane, opremljenom prostranim ostrvom za jelo i vrhunskim nerđajućim uređajima.

Na spratu je glavni apartman sa francuskim vratima koja izlaze na privatni balkon, kao i luksuzno kupatilo sa kadom i parnim tušem. Sve to zaokružuje garaža za dva automobila.

Video: Ciprijani: Uvek je dobro širiti se na mesta koja volite

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    24. jun 2022 | 08:52

    Ma vredi deset miliona da ne kažem čega... Znate li uopšte koliko je to nula u tome broju. U ovome svetu mnoge stvari su precenjene. Pre par meseci sam bio kod brata u Vankuveru pa tamo svinjac košta dva miliona moja kuća da je tamo bila bi milijarde samo što je to Kanada..isto kao ovo

  • Alex

    24. jun 2022 | 08:33

    Kako da pošaljemo ponudu ?

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>