• 0

Stanovi sa pogledom iz snova i život u prvom redu

BW Perla, najnovija zgrada Beograda na vodi

  • 0
BW Perla Foto: BW Perla

Kako vam zvuči ideja da vas baš ništa ne deli od autentičnog života na priobalju? Da stanujete u prvom redu do Save, do glavnih gradskih dešavanja i da vam se svakodnevica odvija na najprestižnijoj lokaciji u prestonici? Imamo odličnu vest za vas – pravi biser života u Beogradu u ponudi je već od petka, 24. juna u BW Prodajnom centru!

U pitanju je BW Perla, najnovija zgrada Beograda na vodi, koja se nalazi uz samu reku i ima direktan izlaz na Sava Promenadu, omiljeno šetalište Beograđana i brojnih turista. Smeštena nadomak novog simbola prestonice, Kule Beograd, ujedno i najviše zgrade u regionu, donosi uživanje u beogradskim sutonima sa pogledom na reku ili buđenje uz jutarnje sunce koje se pomalja iz panorame starog dela grada. Na svega nekoliko minuta šetnje nalazi se Galerija, koja je ne samo omiljena regionalna šoping destinacija, već i mesto nenadmašnih gastronomskih užitaka i nepresušne zabave.

Ono što na prvi pogled oduzima dah je arhitektonsko rešenje ove zgrade. BW Perla se idealno uklapa u moderni identitet savske obale, jedne od najdragocenijih panorama prestonice. Pored toga što je svaka terasa u ovoj zgradi svojevrstan vidikovac, same stanove odlikuje najviši kvalitet materijala i izrade. Enterijer krase i visoki plafoni, pružajući nenadmašan osećaj komfora u kombinaciji sa ogromnim prozorima, koji uokviruju neprevaziđen pogled na reku, Sava Promenadu ili panoramu grada sa Beogradskom tvrđavom.

BW Perla Foto: BW Perla

Blizina Sava Promenade i raskošnog Savskog parka stanarima obezbeđuje idealne uslove za zdrav i aktivan život, džoging, vožnju bicikla ili rolera, što je u užurbanom tempu svakodnevice prava dragocenost. Daleko su dani kada ste morali da brinete da li je bicikl zaključan i gde vam se nalazi oprema - BW Perla vam nudi poseban parking za bicikle, kao i prostor gde možete da ostavite dečija kolica. Kada dođe vreme da vašeg krznenog prijatelja izvedete u šetnju Sava Promenadom ili na igru u obližnji Savski park, nećete morati da brinete da li se isprljao ili ugazio u baru, jer vas po povratku kući, u prizemlju očekuje stanica za kućne ljubimce, za tretman šapica nakon napornog dana.

Spustite sidro na ovoj prestižnoj lokaciji i uživajte na najuređenijem gradskom šetalištu kad god poželite – rano ujutru kada nema žamora prolaznika ili u večernjim satima ako se zaželite gradske vreve. Ukoliko pak poželite mir, povucite se u unutrašnje dvorište. Opustite se uz umirujuće zvuke vode iz fontane, koja će vas sakriti od žamora užurbanog gradskog života koji se odvija samo koji metar dalje. Za apsolutni zen, Wellness centar namenjen isključivo stanarima dizajniran je u obliku prepoznatljivih spa kamenčića. Ovde ih čeka relaksacija u bazenu uz sveže ceđeno voće iz juice bar-a, brojni spa sadržaji i treninzi u teretani kad god požele. Osoblje na recepciji i obezbeđenje su na raspolaganju za potpunu udobnost i sigurnost.

BW Perla Foto: BW Perla

Jedinstveni ambijent na obali reke pruža i brojne druge uslove za miran i autentičan život sa stilom u dinamičnom okruženju. U neposrednoj blizini zgrade nalazi se mnoštvo prodavnica i neki od najboljih kafića i restorana u gradu. Kako su svi sadržaji na dohvat ruke, automobil je u većem delu sedmice suvišan i bezbedno parkiran u garaži sa video nadzorom. Kada vam četvorotočkaš zatreba, opet je sve blizu, jer se bulevari i široke ulice Beograda na vodi idealno nadovezuju na postojeću mrežu vitalnih gradskih puteva.

Dom iz snova ili sigurna investicija za budućnost? Koji god motiv bio vaš, registrujte se na belgradewaterfront.com i zakažite svoj termin kako biste 24. juna u BW Prodajnom centru na Sava Promenadi izabrali svoj "biser" među 189 stanova različitih struktura i veličina. Čeka vas vaše mesto u prvom redu!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>