• 1
 ≫ 

Koliko biste platili stan u kojem je živeo čuveni roker? Nekretnina koja ostavlja bez teksta

 ≫ 

Tokom pandemije, Amerikanac (60) je prodao i svoju vilu u Palm Biču za 20 miliona dolara i kupio veće imanje na obali mora za 43 miliona dolara

  • 1
Bon Jovi, Bon Džovi

Foto: Profimedia/COMPASS / Planet

Roker Džon Bon Džovi prodao je svoj dom (u sklopu kondominijuma) u Vest Vilidžu, Njujork, za 22 miliona dolara, piše Njujork Post.

Muzičar, rođen u Nju Džersiju, prošlog februara je dao na prodaju svoj "blok" sačinjen od četiri spavaće sobe i 3 i po kupatila u Greenwich Lane-u. Ugovor je potpisan šest dana kasnije, a kupac je, kako saznaje Post, Majkl Ovic, suosnivač Agencije za kreativne umetnike, koji je takođe bio predsednik kompanije Dizni.

Prostrani dom od više od 350 m2 dolazi sa sopstvenim liftom koji se otvara prema galeriji sa "umetničkim zidovima". Tu je i kuhinja sa balkonom i dnevnim boravkom, kao i pod od hrastovog drveta.

Glavna ugaona spavaća soba ima prozore od poda do plafona, garderober i mermerno kupatilo osvetljeno prirodnom svetlošću. Džovi je kupio jedinicu na 14. spratu za 18,94 miliona dolara 2017. godine.

Pogodnosti u zgradi uključuju konsijerža, teretanu sa bazenom, hidromasažnu kadu, parne sobe, sobe za tretmane i imitaciju golf terena. Tu su i bašta, bazen, dnevni boravak za stanare, trpezarija sa kuhinjom, prostorija za projekcije, igraonica i ostava za bicikle.

Tokom pandemije, Amerikanac (60) je prodao svoju vilu u Palm Biču za 20 miliona dolara i kupio veće imanje na obali mora za 43 miliona dolara. Takođe, poseduje imovinu u Hemptonsu.

Video: Stan u Beogradu ili na Zlatiboru: Šta je isplativije i unosnije?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>