• 2

Ko bi odoleo ovom imanju: Upravo je prodato za paprenu cifru, reper je definitivno znao gde da ulaže

Smeštena u privatnoj slepoj ulici, nekretnina rađena u engleskom stilu predstavlja savršen spoj rustičnog šarma i moderne praktičnosti

  • 2
Drejk, Beverli Hils, kuća vila

Foto: IMP Features / IMP Features, Shutterstock Editorial/Rob Latour/Profimedia

Kanadski reper, Drejk, upravo je zaključio svoju treću i poslednju prodaju kuće u Hiden Hilsu (Los Anđeles, Kalifornija).

Ubrzo nakon što je prodao nekoliko svojih rančeva kvoterbeku Ramsa, Metjuu Stafordu, reper je prodao i pravi dragulj u srcu Kalifornije - imanje Yolo, vredno 12 miliona dolara.

Hip-hop zvezda je definitivno najbolje sačuvala za kraj, jer je ova rezidencija najupečatljivija od svih ostalih Drejkovih imovina. Kupio je kuću u stilu Tjudora pre jednu deceniju, za 7,7 miliona dolara, i transformisao je u pravo mesto za zabavu, zajedno sa mehaničkim bikom, terenom za odbojku na pesku i prilagođenim bazenom sa toboganom i skrivenom pećinom - tu su televizori i bar.

Podsećamo da je ova prodaja aktuelna od marta tekuće godine, ali je cena u međuvremenu "oborena", budući da je Kanađanin za imanje prvobitno tražio skoro 15 miliona dolara.

Smeštena u privatnoj slepoj ulici i okružena konjičkim stazama, ova nekretnina u engleskom stilu predstavlja savršen spoj rustičnog šarma i moderne praktičnosti.

Na plafonu se nalaze grede, a kuća ima čak šest kamina i izuzetan vinski podrum sa zasebnom salom za degustaciju. Polica za knjige, obložena drvetom, otvara se i otkriva velelepni kutak sa luksuznim spa centrom gde je kada od mermera.

Kuća ima sedam spavaćih soba i devet kupatila, uključujući primarni apartman - skriven iza police za knjige.

Drake, Drejk

Foto: Profimedia/ Shutterstock Editorial/James Gillham

 

Inače, Drejk, čije je puno ime Obri Drejk Grejem, izdao je sedam studijskih albuma od 2010. godine, i prodao je više od 170 miliona ploča na putu do četiri Gremi nagrade. Takođe je osnovao i izdavačku kuću "OVO Sound", u Torontu 2012.

Video: Mamula postaje luks rizort u julu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>