• 1
 ≫ 

Zvezda serija koje Srbi obožavaju prodaje svoje velelepno imanje: Cena? Prava "sitnica"

 ≫ 

Još krajem 2016. godine, Alison je potrošila oko 8 miliona dolara za ovo moderno imanje u zajednici doline San Fernando u Ensinu

  • 1
Alyson Hannigan kuca vila

Foto: MLS / Planet / Profimedia

Glumica Alison Henigan, najpoznatija po ulogama u filmu "Američka pita" i serijama "Bafi, ubica vampira" i "Kako sam upoznao vašu majku", odlučila je da proda svoju nekretninu lociranu u Ensinu (Los Anđeles, Kalifornija).

Procenjeno na čak 18 miliona dolara, imanje izgrađeno 2001. godine odiše planinsko-morskom atmosferom, uz mnogo tropskog zelenila i u drvetu. Dominiraju bela, bež i braon boja, a za sve ljubitelje automobila posebna pogodnost je ogromna garaža.

Sam objekat je nizak i prelepo osvetljen, što je naročito uočljivo noću, a imanje poseduje i bazen oko kojeg je uređena trava. Kuća svakako ne pripada samo popularnoj Amerikanki, već i njenom suprugu, Aleksisu Denisofu, sa kojim je u braku 19 godina.

Još krajem 2016. godine, Alison je potrošila oko 8 miliona dolara za ovo moderno imanje u zajednici doline San Fernando u Ensinu. U to vreme, glumica nije bila ni najmanje zainteresovana za izdavanje prostorija u svrhu filmske i TV produkcije kao što su to činili prethodni vlasnici — kuća se, naime, pojavila u "Fractured", "Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.", "Fun with Dick and Jane", pa čak i u Super Bowl reklami kompanije Hjundai.

Ali, sve se to promenilo kada je Hanigan upoznala svog komšiju, reditelja hit NBC porodične drame "To smo mi" (eng. This is Us). Pošto je serija "tako dobra", kako je ispričala tokom intervjua za SiriusXM, upečatljiva rezidencija se pojavila u šestoj i poslednjoj sezoni serije, kao "kuća iz snova" koju je Kevin Pirson izgradio za svoju mamu.

Volstrit Žurnal je prvi pisao o ovoj prodaji, a iako je cena za neverovatnih 10 miliona dolara veća od one koju je par platio, treba reći da je imanje u međuvremenu modernizovano, prilagođeno potrebama glumaca. Dodat je krovni prozor i sam teren je ulepšan.

Svakako, dodatnu vrednost  dobija jer se pojavilo u jednoj od najpopularnijih TV serija svih vremena. Konstrukcija od betona, drveta i stakla smeštena je na zatvorenoj, ušuškanoj parceli, prošaranoj hrastovima i platanima, voćkama i palmama. Tu je glavna kuća, plus pansion sa jednom spavaćom sobom sa sopstvenom kuhinjom, umetnički studio/teretana sa kadom i kancelarija koja je povezana sa garažom za tri automobila.

How I Met Your Mother

Alison je u seriji "Kako sam upoznao vašu majku" tumačila lik vaspitačice Lili, inače Maršalove partnerke / Foto: Profimedia/CBS Collection/Everett

 

Što se tiče primarne kuće, ona ima oko 600 kvadratnih metara stambenog prostora na jednom nivou, ukrašenog visokim plafonima od drvenih greda, zidovima od livenog betona, podovima od prirodnog kamena, dizajnerskim svetiljkama.

Stakleni zidovi obezbeđuju puno prirodnog svetla u kombinaciji sa besprekornim unutrašnjim i spoljašnjim okruženjem, a niz paviljona se otvara ka centralnom dvorištu sa bazenom i banjom. Među najzanimljivijim detaljima su: velika soba pored kamina, svečana trpezarija i prostorija za zabavu, zajedno sa porodičnom sobom koja se povezuje sa tzv. "gurmanskom kuhinjom", opremljenom ostrvom za jelo, vrhunskim nerđajućim aparatima i kutkom za doručak.

Video: Vila Dijega Maradone bez novog vlasnika: Propala aukcija za najvrednije El Pibeove stvari

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mixx

    4. jul 2022 | 12:55

    Interesuje me profil ljudi koji čitaju vesti ovog tip i oduševljavaju se.. 🤣🪗

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>