• 0
 ≫ 

Vanesa Hadžins je upravo kupila "raj na zemlji": Nije teško zaključiti zašto, iako je cena paprena

 ≫ 

Fotografije definitivno govore više od reči, pa smo za vas pripremili nekoliko...

  • 0
709479173 Foto: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Američka glumica Vanesa Hadžins (34) je upravo kupila novu kuću u otmenom kvartu Studio Siti, u Los Anđelesu, i to za 7,5 miliona dolara.

Holivudska lepotica je tako postala vlasnica imanja veličine veće od 600 m2, a kuća ima balkone, ogromne terase, tzv. infiniti bazen i otvoren pogled koji "puca" preko većeg dela doline San Fernando.

Vila je prvobitno izgrađena 1963. godine, a u potpunosti je obnovljena ranije ove godine. Nova moderna struktura, u stilu seoske kuće, spolja deluje jednostavno ali je unutrašnjost vrlo luksuzna.

U pitanju je niži objekat, u čijem enterijeru dominira mlečno bela boja.

Kao i mnoge kuće poznatih, i ova je smeštena u maloj, zabačenoj, slepoj ulici, dok je celokupno imanje zaštićeno visokim ogradama, kapijama i najsavremenijim bezbednosnim sistemom.

Iza tih utvrđenja nalazi se ravan teren sa prostorom za šest ili više automobila. Unutar same kuće je postavljeno nekoliko krovnih prozora i preklopnih staklenih vrata, tako da u kuću dopire što više prirodnog svetla.

Na glavnom nivou, otvoreni hol spaja ključne prostorije, a tu je i centralno stepenište sa LED rasvetom koje će oduševiti goste. I dnevne i porodične sobe su nekako u nivou terasa sa travnjacima, tako se odmah može izaći napolje, gde je ostavljen i prostor za roštilj i zabavu.

Glavna spavaća soba je ogromna i ima staklene zidove, prostor za sedenje, garderobu po meri sa ormarićima po meri i kupatilo u spa stilu, sa duplim lavaboima, staklenim tušem i samostojećom kadom.

Napolju se nalazi izuzetno veliki bazen koji uključuje specijalni deo za sunčanje u samom bazenu, kao i SPA centar. Okružen je velikim terasama za odmor i zabavu. Tu su i travnjaci i žive ograde za dodatnu privatnost.

Video: Ovo su cene izdavanja najtraženih stanova u Beogradu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>