• 3
 ≫ 

Momački život u vili iz 1918: Ovako se počastio najveći holivudski zavodnik, a cena je paprena

 ≫ 

Bred Pit je, inače, nedavno viđen kako uživa u društvu svoje 22-godišnje koleginice Džoi King

  • 3
Bred Pit Foto: Tanjug/AP

Vrhunski glumac sa holivudske A liste, Bred Pit (58), kupio je kuću iz 1918. godine, u utočištu slavnih Karmel (Kalifornija). Veruje se da je ovo najskuplja nekretnina ikada prodata u toj oblasti.

Lokalni stanovnici su, navodno, oduševljeni što u svojoj sredini imaju još jednu slavnu ličnost, posebno zbog činjenice da je kultno imanje godinama prazno.

Pit je, piše Dejli Mejl, veliki obožavalac etno kuća, odnosno brvnara, a ova se opisuje kao njegov novi "momački kutak", gde bi ga, međutim, moglo posećivati njegovo šestoro dece.

Nedavno je viđen kako provodi dobro vreme sa svojom 22-godišnjom koleginicom Džoi King, dok su promovisali novi akcioni film "Bullet Train".

Bred se, inače, rastao od Anđeline Džoli 2016. i od tada je povezivan sa mnogim lepoticama.

Ali, vratimo se priči o ovom egzotičnom imanju, odnosno kući poznatoj kao "D.L. James House", jer je pripadala američkom piscu Danijelu Luisu Džejmsu. Kuću je dizajnirao arhitekta iz 20. veka, Čarls Samner Grin.

Bred Pit kuća Kalifornija Foto: Profimedia/GOOGLE MAPS/Planet

Međutim, od 1999. godine nekretnina je u vlasništvu "Searock"-a, kompanije sa ograničenom odgovornošću koja je vezana za pokojnog finansijera iz Čikaga, Džoa Ričija, i njegovu suprugu Šeron Riči.

Sudeći po fotografijama, svakako je jasno da nije reč o brvnari, ali jeste u pitanju vrlo specifičan dizajn: luksuzna nekretnina sva od kamena, rađena u mediteranskom stilu. Još nije poznato da li će Pit u njoj živeti ili samo povremeno odmarati.

Bred Pit kuća Kalifornija Foto: Profimedia/GOOGLE MAPS/Planet

Cena? Prava "sitnica". Velelepno kalifornijsko imanje vredi čak 40 miliona dolara! Inače, smešteno je nadomak njegove druge vile, od 5 miliona dolara.

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>