• 0

Svi putevi vode u Kaliforniju: Ko je "upecao" vilu Amber Herd od milion dolara?

Još nije poznato koja je glumičina sledeća stanica za stanovanje, ali poslednjih meseci, navodno, živi u Hemptonsu

  • 0
Amber Heard Foto: Profimedia/CRMLS via The Grosby Group / Grosby Group, Tanjug/AP

Glumica Amber Herd (36), koja je do skoro bila u žiži javnosti zbog sudskih okršaja sa bivšim partnerom Džonijem Depom, rešila je da proda svoje kalifornijsko imanje, vredno 1,1 milion dolara.

Kuća izgrađena 2015. nalazi se u gradu Juka Vali (Yucca Valley), ima skoro 230 kvadrata, 3 kupatila i 3 spavaće sobe.

Herd se nakon presude koja je izrečena u korist Depa još uvek suočava s paprenom cifrom koju treba da plati, ali je to očigledno ne sprečava da nastavlja sa svojim "aktivnostima", tj. da zarađuje. Makar to bila i prodaja nekretnina.

TMZ je prvi otkrio, a imovinski zapisi potvrđuju, da je misteriozno i nekada tajno skrovište glumice iz "Akvamen" tiho promenilo vlasnika, uprkos tome što kuća nikada nije javno objavljena za prodaju.

Tajni ugovor potpisan je za skoro 1,1 milion dolara, što je skoro duplo više od 570.000 dolara koje je Amber Herd prethodno dala. To je bilo pre samo tri godine, odnosno 2019. Ali, ovako velika razlika u ceni ne čudi jer su vrednosti pustinjskih kuća porasle od početka pandemije.

Dirt.com piše da su kupci platili u kešu, da je u pitanju bračni par koji nije poznat, te da nemaju nikakve veze sa slavnom Amerikankom (bar se ne zna za to). On je preduzetnik iz Las Vegasa, zaposlen u industriji osiguranja, a njegova dugogodišnja partnerka mu je ujedno i sekretarica.

Iako je ova neobična kuća bila glavna rezidencija Herdove u poslednjih nekoliko godina, za nju se nije toliko znalo sve do maja ove godine, kada je Amber u javnom televizijskom svedočenju, tokom medijskog cirkusa, navela gde živi.

Kako dalje piše Dirt.com, još nije poznato koja je glumičina sledeća stanica za stanovanje, ali poslednjih meseci, navodno, živi u Hemptonsu.

Ova upravo prodata kuća, mimo tri kupatila i tri spavaće sobe, nudi još i garažu za tri automobila, LED osvetljenje postavljeno svuda, sistem surround zvuka i adaptirani drveni most u dvorištu.

Video: Kuća na točkovima: Penzioner našao idealno rešenje za život i putovanje

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>