• 2

Adel uzela pozamašni kredit, samo zbog ove "lepotice": U njoj je nekad živeo Roki

Glavni nivo vile sadrži dve sobe samo za sušenje veša, zatim svečanu trpezariju, raskošnu kuhinju, salu za doručak i kancelariju

  • 2
Adel kuća Adele

Foto: Profimedia/Compass via The Grosby Group / Grosby Group

Adel (34) je dala hipoteku u iznosu od 37,7 miliona dolara, za finansiranje imanja na Beverli Hilsu, koje je kupila od Silvestera Stalonea za 58 miliona dolara.

Dokument, u koji je uvid imao Njujork Post, pokazuje da je "vlasnica" čuvenih hitova podigla pozamašan kredit od banke City National Bank, 10. januara 2022. godine.

Prema pisanju Posta, Britanka sada ima dobrih 30 godina za otplatu kredita.

"Zajmoprimac je obećao da će ovaj dug platiti redovnim periodičnim otplatama i da će dug u potpunosti platiti najkasnije do 1. marta 2052. godine", navodi se u aktu.

Ali, diva hita Rolling in the Deep verovatno neće imati problem da to isplati, budući da bi trebalo da zaradi više od milion dolara po nastupu, tokom 48 noći, u Las Vegasu.

Podsećamo, početkom godine Adel je morala da otkaže ceo program nastupa u ovom gradu, samo 24 sata uoči prvog koncerta. "Žao mi je, ali moj šou nije spreman", rekla je kroz suze u snimku objavljenom na Instagramu, dodajući da je "pola tima zaraženo kovidom".

Kada je reč o samoj nekretnini, procena je da će Adel mesečno morati da izdvaja 247.000 dolara za hipoteku. Imanje je savremeno, mediteransko, na prostranih 1,4 hektara, locirano u ekskluzivnoj enklavi North Beverli Park.

Glavni nivo vile sadrži dve sobe samo za sušenje veša, zatim svečanu trpezariju, raskošnu kuhinju, salu za doručak i kancelariju. Tu su i autentično pozorište, teretana, sobu za pušenje sa sistemom za filtriranje vazduha, i šank sa francuskim prozorima od poda do plafona, sa čeličnim okvirom, koji se otvaraju prema spoljašnjem zelenilu i pejzažu.

Glavna kuća ima 6 spavaćih soba i 9 kupatila, uključujući i raskošan glavni apartman sa saunom, parom i kancelarijom sa terasom, kao i 3 prostrane spavaće sobe sa sopstvenim kupatilima.

Dvospratna kuća za goste, koju je dizajnirao Ričard Landri, podrazumeva 2 spavaće sobe sa zasebnim kupatilima i potpuno opremljenu kuhinju. Teren, nalik parku, prikazuje masivnu terasu sa beskonačnim bazenom, SPA centar i klimatizovanu garažu za 8 automobila sa umetničkim studijom.

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salvatore

    14. avgust 2022 | 15:38

    Nikad mi nece biti jasno sta ce im po 7 8 9nć kupatila.... Vise kupatila nego soba!?!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>