• 3

Autorka kultne serije prodaje prelepo imanje u LA-u: Koliko biste vi platili ovaj "raj na zemlji"?

Šonda Rajms je zaslužna za popularne serije koje su osvojile ceo svet, poput "Uvoda u anatomiju" i "Skandala"

  • 3
Shonda Rhimes kuća Foto: Profimedia/MLS / Planet

Američka scenaristkinja, režiserka i producentkinja Šonda Rajms, žena koja stoji iza serija poput "Uvoda u anatomiju" i "Skandala", stavila je na prodaju svoju preslatku kalifornijsku kuću.

Imanje se nalazi u zajednici Hancock Park, u Los Anđelesu,i procenjeno je na 6,5 miliona dolara. Kuća je izgrađena davne 1924. godine, dakle, stara je skoro pa čitav vek, a ima 4 spavaće sobe i 5 kupatila.

U jednom trenutku, ne tako davno, "televizijski titan" - kako Šondu Rajms naziva sajt Dirt.com - posedovao je četiri kuće vredne više miliona dolara u Los Anđelesu i oko njega. Šonda je pre skoro tri godine prodala vilu vrednu 7,2 miliona dolara moćnom agentu za nekretnine Metu Altmanu, što je bila čista zarada od 5,6 miliona dolara.

Kuća koju vidite na fotografija rađena je u engleskom stilu, kao seosko imanje, od cigala. Kupljena je pre pet godina za skoro 4,6 miliona dolara, a nalazi se iza obezbeđenih gvozdenih kapija i visoke žive ograde.

Dom je zadržao veliki deo svoje originalne veličine, u odnosu na period izgradnje, ali je takođe vremenom menjao svoj izgled tako da bude u skladu sa savremenim trendovima i pogodnostima modernog luksuznog načina života.

Starinska kuća poseduje i prelepi bazen, kao i objekat idealan za kućnu kancelariju, fitnes apartman i odaju za goste. Unutrašnjost čine formalna dnevna soba sa kaminom od crnog mermera, potom trpezarija, biblioteka, nedavno renovirana kuhinja sa ogromnim ostrvom.

Postoji još jedan kamin u primarnoj spavaćoj sobi, koja takođe uključuje nekoliko ormara i prostrano kupatilo sa ogromnom baštenskom kadom. Ostale karakteristike uključuju i lift, dve vešernice, dvorište sa veštačkom travom.

Dirt.com podseća da nagrađivana autorka popularnih serija i dalje poseduje starinski dupleks u španskom stilu, takođe u Los Anđelesu, koji je kupila 2007. za oko 1,65 miliona dolara. Osim toga, Šonda je 2018. pazarila dvosoban penthaus u Park aveniji (Njujork), za koji je izdvojila 11,75 miliona dolara.

Video: Kuća na točkovima: Penzioner našao idealno rešenje za život i putovanje

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>