• 1

Mir u sred grada, neprocenjivo i moguće

Kompleks ZepTerra priprema dobrodošlicu vlasnicima stanova

  • 1
Zepterra kompleks

Foto: Zepterra

Neprestano širenje Beograda i izgradnja novih stambenih objekata pretvara prestonicu Srbije u još veću i moderniju metropolu i poželjno mesto za život. Sa druge strane, ovaj trend smanjuje urbanu rezidencijalnu zonu u kojoj najmlađi mogu mirno da se igraju u blizini zgrade, a nešto stariji uživaju u spokojnoj tišini.

Imajući tu statistiku u vidu, eminentni kineski investitor i arhitekte poslovno stambenog kompleksa ZepTerra, u novobeogradskom bloku 65, kreirali su mirnu oazu sa savršenim uslovima za život poslovnih ljudi, mladih parova i porodica, kao i odrastanje njihovih najmilijih. Svi oni uskoro će se useliti u jedan od najmodernijih životnih prostora u Beogradu.

ZepTerra je spoj urbane i poslovne beogradske zone i luksuznog načina života. Izuzetna povezanost sa svim bitnijim saobraćajnicama, šoping molovima, aerodromom, kao i blizina reka, čine ovaj objekat idealnim mestom za život i svakodnevno uživanje sa porodicom i prijateljima.

Zepterra kompleks dvorište

Foto: Zepterra

Ugođaj življenja u ZepTerra kompleksu upotpuniće savremeno dizajniranih 227 stanova, veličine od 42 do 188 kvadratnih metara, koje odlikuju korišćeni materijali i gradnja najviših standarda. Obilje prirodne svetlosti obasjaće moderne stanove visine do 2,83 metra kroz panoramske prozore koji daju dodatni pečat vizuelnom identitetu kompleksa.

Podzemne garaže sa kontrolisanim pristupom u okviru kompleksa otkloniće sve vaše brige u vezi sa sigurnošću vašeg ljubimca na točkovima. Skoro 300 parking mesta biće na raspolaganju stanarima ZepTerre.

San o mirnom životu na urbanoj lokaciji uskoro će postati realnost za prve kupce stanova, budući da se izgradnja kompleksa privodi kraju. Nakon finih i završnih radova, ZepTerra će u najbližoj budućnosti poželeti dobrodošlicu svojim stanarima koji će započeti život u svom novom "gnezdu".

Ekskluzivna prodaja stanova poverena je kompaniji CBS International, vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji, deo Cushman&Wakefield grupe, prema ostvarenom prihodu i tržišnom učešću.

Ukoliko i vi žudite za ispunjenjem sna o savršenom životnom prostoru, ZepTerra je pravi izbor.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke