• 2

Aflek je u ovoj kući našao utočište nakon rastanka sa Dženifer: Sada je prodaje za paprenu cifru

Kuća je izgrađena 2017. godine, tako da je holivudski glumac kupio samo godinu dana nakon izgradnje

  • 2
Ben Aflek Ben Affleck kuća vila Foto: The Agency via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia, Tanjug/AP

Ben Aflek prodaje svoju vilu lociranu u kvartu Pacific Palisades, u Los Anđelesu (Kalifornija), za 30 miliona dolara (precizna cifra je 29.999 USD).

Pošto su se on i Dženifer Lopez, a sada udato - Aflek, venčali i kupili vilu od 60 miliona dolara na Beverli Hilsu, Benu verovatno nije potrebna ova, a  novac koji može da dobije za nju - dobro će mu doći da plati novu nekretninu.

Aflek je ovu kuću pazario 2018. za 19,250 miliona dolara, tako da će, ako je proda po traženoj ceni, ostvariti dobar profit. Imanje se nalazi na prostranom zemljištu, a sam objekat nudi oko 1.250 m2 stambenog prostora; ima 7 spavaćih soba i 9 kupatila.

Prema popisu, dom odiše "životnim stilom lepote i udobnosti". Dvorište je bogato bujnim zelenilom, dom ima prednji trem sa stubovima, garažu za tri automobila i teren za motore.

U foajeu je izuvijano stepenište, a dnevna soba ima visoke plafone i grede, dok je trpezarija "klasična", sa elegantnim lusterom, kaminom i staklenim zidom koji se otvara ka mirnom otvorenom prostoru.

Poseban je gušt večerati na otvorenom, na natkrivenoj terasi (koju je moguće zagrejati), a napolju postoje i kuhinja, bazen, SPA odeljak... Moguće je zabaviti se i na toboganu.

Naravno, kakav bi do užitak bio da nije baštenskih kreveta za opuštanje na otvorenom, ali i čajne kuhinje i kupatila u prelepom pansionu - tako da ne morate da "trčite" u kuću, ako boravite napolju.

Kuhinja sadrži šik plave ormare, Miele uređaje, mermerne ploče, trpezariju i dugačko sedište do prozora koje gleda na baštu. Sekundarna, tzv. porodična soba ima prelepe tapete, piše u opisu kuće. Tu je i elegantna kancelarija,savršeno utočište za rad od kuće.

Kuća je izgrađena 2017. godine. Dakle, holivudski glumac je kupio samo godinu dana nakon izgradnje.

Video: Mamula postaje luks rizort u julu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stojadin pavlovic cole

    11. avgust 2022 | 13:22

    Benjamin Geza Bolt mu je pravo ime.

  • Срђан

    11. avgust 2022 | 13:39

    Џенифер је њута Ватра, у једном моменту сам помислио Срећан Брак…одличан Пример, Мајка много Партнера променула! Очигледно да мушкарци не могу све критеријуме да испуне.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>