• 0

Vila koja obara s nogu: Latino zavodnik za nju dao skoro 10 miliona dolara

Mario Lopez (49) je popularni američki glumac i TV voditelj, koji već tri decenije "ne silazi" s malih ekrana

  • 0
Mario Lopez kuća vila Foto: CRISNET / Planet / Profimedia, Tanjug/AP

Američki glumac i TV voditelj, Mario Lopez (49), častio se novom luksuznom kalifornijskom vilom.

Ovaj put, nije po sredi Los Anđeles, na koji smo navikli da su holivudske zvezde u pitanju, ali jeste grad La Kanjada Flintridž. Kako piše Dirt.com, arhitektonska firma koja stoji iza ove nekretnine je društvo sa ograničenom odgovornošću (eng. LLC) pod nazivom "Jay Johnson & Associates".

Kuća je nova, iz 2022. godine, a ima 6 spavaćih soba, 6 kompletnih kupatila i 3 toaleta. Cena? Kako često volimo da se našalimo, "prava sitnica". Latino zavodnik je za ovu "lepoticu" izdvojio 9,4 miliona dolara.

Američki portal dalje navodi da "malo ko u Holivudu ima više posla od idola tinejdžera, koji je vremenom postao dopadljivi TV prezenter". Mario Lopez već tri decenije radi punom parom, tako da je teško zamisliti situaciju gde on nije prisutan na malim ekranima.

Veoma je spretan u svom poslu, zgodan i šarmantan, te je imao priliku da vodi najgledanije američke zabavne programe. Nekoliko sezona je bio domaćin popularnog šoua "X-Factor", zajedno sa nekoliko izbora za Mis Amerike i izbora za Mis univerzuma 2020. godine.

Osim toga, napisao je tri knjige o fitnesu, zatim knjigu za decu, a učestvovao je i u trećoj sezoni "Plesa sa zvezdama", gde je osvojio drugo mesto.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Mario Lopez (@mariolopez)

Nekretnina koju je pazario u julu odiše elegancijom, a u enterijeru dominiraju neutralne nijanse. Plafoni su visoki, delimično s gredama, dnevna soba je prostrana i rasterećena. Kuhinja nije prevelika, ali je vrlo otmena.

Na sredini se nalazi bar sa stolicama, elementi su tradicionalno-moderni, a preovlađuju braon, bež i beli tonovi.

Posebno je lepo uređen eskterijer, sa zemljištem ispunjenim veličanstvenim hrastovima. Kako se navodi, dvospratna rezidencija je inspirisana Španijom i prostire se na više od 800 kvadratnih metara.

Unutra se još nalaze i hrastove daske kao podna obloga, drvene grede preko visokih plafona, masivni kamin od oraha i mermera u dnevnoj sobi i ormari - takođe napravljeni od drveta oraha, po meri.

Prostrana dnevna soba i trpezarija su "dopunjene" kućnom kancelarijom, ponovo sa elementima od orahovine. Dakle, Lopez nesumnjivo preferira ovu vrstu drveta. Imanje poseduje i kućni bioskop, luksuznu prostoriju za pranje pasa i bazen, kao i prostrani paviljon na otvorenom, upotpunjen kaminom, kuhinjom i bazenom.

Ostale značajne pogodnosti uključuju četiri kamina, garažu za tri automobila sa epoksidnim podom i najsavremenije sisteme kućne automatizacije i bezbednosti.

Video: Kuća na točkovima: Penzioner našao idealno rešenje za život i putovanje

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>