• 0

Glumica se častila novom, impresivnom kućom: Iz jedne sobe gleda pravo na čuveni znak "Holivud"

Iako deluje da je kuća manje-više očuvala prvobitni izgled, dokumenti svedoče da je bila podvrgnuta velikom preuređenju sredinom 1990-ih

  • 0
Šajlin Vudli Shailene Woodley kuća vila Foto: Plum Guide / Planet / Profimedia

Zvezda filma "Krive su zvezde", Šejlin Vudli (31), kupila je novu nekretninu u Los Anđelesu, za 4,4 miliona dolara.

Kako se navodi u opisu, reč je o "klasičnoj modernoj kući" iz sredine prošlog veka, a izgrađena je 1958. godine. Nalazi se u zajednici Beachwood Canyon, ima četiri spavaće sobe, tri kompletna kupatila i toalet.

Arhitekta koji je radio kuću je Kazumi Adači, poznati stručnjak u svojoj branši, japansko-američkog porekla.

Dirt.com piše da ova nekretnina možda nije najglamuroznija, ali da je svakako impresivna - sa svojim staklenim zidovima, modernističkim detaljima i pogledom na čuveni znak Hollywood.

S druge strane, nekretnina bi sada mogla postati posebno atraktivna, budući da se u nju useljava holivudska glumica mlađe generacije. Prodata je u tajnosti, van tržišnog ugovora, i nikada, zapravo, nije javno ponuđena na prodaju.

Zbog toga, detalji vezani za samo imanje su prilično oskudni, mada oglasi za iznajmljivanje i poreski dokumenti pružaju neke korisne informacije. Kuća je, recimo, potpuno neprimetna sa ulice, tačnije, skrivena je iza kapija i bujnih stabala, te pruža potrebnu privatnost.

Jedna prostorija, koja se može voditi i kao peta spavaća soba, trenutno je ubeležena kao kancelarija.

Ostale značajne karakteristike i pogodnosti uključuju nadstrešnicu za automobil, poseban studio idealan za umetnike i bazen u obliku zrna pasulja, koji se greje na solarnu energiju. Sva kupatila su popločana mermerom.

Iako deluje da je kuća manje-više očuvala prvobitni izgled, neki dokumenti svedoče da je bila podvrgnuta velikom preuređenju/restauraciji sredinom 1990-ih.

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>