• 0
 ≫ 

Neverovatan gest: Sara nudi vikendicu za manje od 20$, možete nositi njene cipele, jesti omiljenu hranu

 ≫ 

Boravak od dve noći dostupan je od petka, 26. avgusta do nedelje, 28. avgusta 2022.

  • 0
Sara Džesika Parker

Foto: Profimedia/Lane Ericcson-PHOTOlink / Newscom, BOOKING.COM / Planet

Holivudska zvezda, Sara Džesika Parker, izuzetno je vezana za Njujork, baš kao i čuveni imaginarni lik - Keri Bredšo - koji je godinama tumačila igrajući u seriji, a onda i u filmovima "Seks i grad".

Ipak, da nije sebična u tom pogledu, govori zanimljiv podatak da se njena kuća sada može naći na Booking-u.

Nalazi se u delu Ist Hempton, i kako se reklamira - služi za odmor, za "beg iz jezgra grada". Izgleda prelepo, skromno i jednostavno, a opet rusitično-moderno, uređeno, skockano.

U enterijeru su zastupljene razne boje, s dominantnom plavom i belom, a da ne znamo da je reč o nekretnini Sare Džesike Parker - na "keca" bismo pomislili da bi u jednoj takvoj kući mogla živeti Keri Bredšo. Na sajtu za rezervaciju smeštaja čak je posebno izdvojena i fotografija sa ormarom u kojem su cipele.

Ovako glasi Sarina poruka, upućena budućim gostima, a podeljena na sajtu Booking:

"Oduševljena sam što mogu da poželim dobrodošlicu gostima u ovaj mali dom, pored plaže, i nadam se da je udoban prostor koji smo napravili u našoj kolibi u Hemptonsu upravo ono što je doktor naredio. Gosti će dobiti uvid u sve što Amagansett može da ponudi, dok uživaju u nekim od mojih omiljenih aktivnosti ovoj oblasti, kao što su opuštanje u intimnom dvorištu okruženom svežim okeanskim vazduhom, čitanje i opuštanje na plaži, odlazak na večeru u nekoliko lokalnih, meni omiljenih restorana poput Nick & Toni’s i Lobster Roll

Želimo da se naši gosti osećaju kao kod kuće, pa slobodno izujte cipele, provalite u potpuno opremljen bar i divite se svim starinskim uređajima koje smo sakupljali tokom godina. Moj "Hamptons Hideaway" će postati slobodan za rezervisanje u utorak, 23. avgusta 2022, u 12 sati po istočnoevropskom vremenu, po principu ko pre devojci - njemu devojka.

Boravak od dve noći dostupan je od petka, 26. avgusta do nedelje, 28. avgusta, za samo 19,98 dolara.

Smeštena na samo nekoliko koraka od prelepe obale, divna vikendica Sare Džesike Parker, iz 1940-ih godina, ima stazu oko obale za lak i spontan pristup jednoj od najintimnijih plaža, udaljenoj samo 2-3 minuta peške od vikendice. Orman je, navodi se, pun obuće iz istoimene luksuzne linije Sare Džesike, a kuća ima tri spavaće sobe.

Rezervacija ovog smeštaja obuhvata: frižider napunjen nekim od Sarinih omiljenih grickalica, bar napunjen koktelima Thomas Ashbourne, par cipela na štiklu SJP by Sarah Jessica Parker, rezervacije za večeru u Nick & Toni’s i Lobster Roll, prevoz do mesta za pomenute aktivnosti i prevoz natrag, poseta farmi Amber Waves, zatim šoping tura u Amagansett Square.

Video: Kuća na točkovima: Penzioner našao idealno rešenje za život i putovanje

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>