• 0
 ≫ 

Tradicija i jednostavnost u otmenom ruhu: Zvezda Holivuda značajno profitirala od ove prodaje

 ≫ 

Nekretnina je izgrađena 1935. godine, a nalazi se u okolini jezera Toluka, u Los Anđelesu

  • 0
Kiefer Sutherland Foto: MLS / Planet / Profimedia

Kanadski glumac i sin čuvenog Donalda, Kifer Saterlend (55), u tajnosti je prodao svoj kalifornijski dom, smešten u okolini jezera Toluka (Los Anđeles).

Transakcija vredi 8 miliona dolara, i to je maltene utrostručen iznos u odnosu na onaj koji je Kifer dao za kuću pre 10-ak godina. Tada je vredela oko 3 miliona dolara.

Nekretnina je izgrađena 1935. godine.

Holivudska zvezda, rođena u Londonu, poznata je po ulogama u filmovima "Izgubljeni dečaci" i "Mladi revolveraši", kao i u seriji "24: Živi još jedan dan".

Osam miliona dolara, za koliko je prodata Kiferova vila, treći je najveći iznos ikada plaćen za kuću u okolini ovog jezera. Patriša Hiton je za svoju vilu u mediteranskom stilu dobila nešto više od 7,5 miliona dolara pre dve godine, ali je zato režiser Den Fogelman platio rekordnih 17,5 miliona dolara za svoje imanje kupljeno lani.

Pošto se Saterlendova transakcija dogodila izvan tržišta, ne zna se mnogo o prostranoj tradicionalnoj kući koju je dizajnirao cenjeni arhitekta Pol Vilijams, ali evo nekoliko dostupnih fotografija.

Vila je skrivena iza impozantnih kapija i žive ograde, okružena je neobičnim drvećem, ima bazen i ležaljke za sunčanje u dvorištu. Niskog je tipa i deluje prilično jednostavno i skromno za zvezdu tog kalibra.

Poreska evidencija i drugi onlajn resursi pokazuju da postoji pet spavaćih soba i pet kupatila, plus toalet. Pre oko osam godina preuredio je dizajner Rajan Braun, izgrađena je na dva nivoa, u tradicionalnom stilu.

Dnevna soba i trpezarija su dopunjene tzv. porodičnom sobom i ostrvom u kuhinji, koja takođe ima neformalnu trpezariju. Ostale karakteristike uključuju garažu za tri automobila, sigurnosni sistem i tri kamina, u dnevnoj sobi, porodičnoj sobi i primarnoj spavaćoj sobi. Teren ispred kuće je kaldrmast.

Video: Prodaje se čuvena luksuzna kuća mafijaša u kojoj su nekada štekani dijamanti

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>