• 0

Rijana je vlasnica nekoliko impresivnih nekretnina: Ovu je konačno prodala, a ostavlja bez daha

Sakrivena iza kapija i bujnog zelenila, na ogromnoj parceli, kuća izgrađena 2015. ima šest spavaćih soba i čak 10 kupatila

  • 0
Rihanna Rijana kuca vila Foto: The Agency via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Egzotična pevačica s Barbadosa, Rijana, jedna je od najuspešnijih žena sveta. Takođe, ona je najmlađa self-made Amerikanka, novopečena mama, ali i vlasnica prelepih nekretnina.

Doduše, sada ima jednu manje u svom portfelju, budući da je nedavno, konačno, prodala vilu smeštenu u Holivudskim brdima, u Los Anđelesu.

Zašto kažemo "konačno"? Zato što se vila prodavala nekoliko godina unazad, što javno što u tajnosti, a jedno vreme je bila dostupna i za iznajmljivanje. Nekretnina se na listi za prodaju prvi put našla 2018, za nešto manje od 7,5 miliona dolara.

Potom je bila u zakupu, po ceni od 35.000 dolara mesečno, a sada je prodata za 6,6 miliona dolara ili za oko 250.000 dolara manje nego što je Rijana dala za nju, kada je bila potpuno nova, u leto pre pet godina.

Sakrivena iza kapija i bujnog zelenila, na ogromnoj parceli, ova kuća iz 2015. ima šest spavaćih soba i čak 10 kupatila. Zauzima nešto više od 660 kvadratnih metara stambenog prostora, na više nivoa sa visokim plafonima.

Vrata i prozori u celoj rezidenciji imaju čelične okvire, i pružaju pogled na planine, a takođe nude besprekorno unutrašnje i spoljašnje okruženje; sadržaji uključuju bioskop i salu za bilijar, kao i odvojenu garažu za dva automobila u kojoj se nalazi pansion na višem spratu, sa teretanom i kupatilom.

Među ostalim istaknutim detaljima je foaje obložen kvarcom, koji se može pohvaliti upečatljivim stepeništem i lusterima u zlatnoj nijansi, zajedno sa dnevnim boravkom sa kaminom i formalnom trpezarijom, iznad koje je plafon od drvenih greda.

Tu je i udobna porodična soba, uz koju se nalazi elegantno dizajnirana gurmanska kuhinja, opremljena vrhunskim aparatima i ostrvom od crnog mermera u obliku slova L. Četiri spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom mogu se naći na spratu, uključujući glavno utočište u stilu penthausa, ukrašeno kaminom, odvojenim prostorom za sedenje, privatnim balkonom i luksuznom kadom sa duplim lavaboom.

Dodatni apartman za goste se nalazi na donjem nivou, dok se napolju mogući naći tzv. beskonačni bazen i SPA centar, zajedno sa postavom za roštilj i nekoliko mesta idealnih za izležavanje i zabavu na otvorenom. Pored ove upravo prodate kuće u Holivudskim brdima, Rijana (34) ima još impresivne imovine širom Los Anđelesa.

Poseduje vilu na Beverli Hilsu od 13 miliona dolara, kao i kuću od 10 miliona dolara, smeštenu odmah pored. Ipak, njena dugogodišnja glavna rezidencija ostaje stan vredan nekoliko miliona dolara, smešten u neboderu "The Century".

Video: Ovo su cene izdavanja najtraženih stanova u Beogradu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>