• 2

Faktor lokacija: Zašto je važno gde se nalazi vaš stan?

Tokom protekle decenije, trend fitnes centara u okviru stambenih kompleksa zahvatio je čitav svet

  • 2
Belgrade Waterfront

Foto: BW

Savremen čovek ne želi da mu saobraćajne gužve i traženje parkinga prilikom dolaska na mesto za rekreaciju "pojedu" i ono malo slobodnog vremena. Istraživanja tržišta nekretnina u svetu pokazuju da 55 odsto kupaca uopšte ne razmatra kupovinu stana bez fitnes centra u okviru kompleksa, a da ga 82 odsto njih smatra velikom prednošću. Beograd na vodi ide u korak sa svetskim trendovima i stremi da kupcima pruži vrhunski ugođaj po najvišim kriterijumima savremenog stanovanja.

Tako se rodila vizija za sportski centar BW Apollo, koji će se nalaziti u neposrednoj blizini BW Nika, najnovije stambene zgrade u četvrti na obali Save.

BW Nika svojim stanarima pruža priliku da u svakom trenutku odu na trening ili spa tretman, jer ih svega nekoliko koraka deli od novog multifunkcionalnog sportsko-rekreativnog centra BW Apollo. Dizajn sportskog centra pratiće najmodernije svetske standarde i stanarima Belgrade Waterfront-a pružiti brojne sadržaje za rekreaciju i opuštanje, kao što su zatvoreni bazen, spa centar i najsavremenija teretana, kao i brojne programe specijalno osmišljene za najmlađe.

Belgrade Waterfront

Foto: BW

Osim prvoklasnog sportskog centra u neposrednoj blizini, BW Nika može da se pohvali i prostranim unutrašnjim dvorištem sa bujnim zelenilom. Sadržaji obližnjeg Savskog parka inspirišu na čitav niz zabavnih i rekreativnih aktivnosti – bilo da volite da džogirate u parku, vozite bicikl ili igrate košarku sa društvom. Na svega nekoliko minuta hoda od ulaza u zgradu je i Sava Promenada, idealno mesto za opuštajuće šetnje i uživanje i najlepšim zalascima sunca.

BW Nika je direktno povezana sa obnovljenim i uređenim Savskim trgom, koji je u međuvremenu postao jedno od omiljenih mesta okupljanja u Beogradu, a zahvaljujući tome što će se u njenoj blizini nalaziti buduća glavna metro stanica, stanari BW Nika moći će brzo i lako da dođu do bilo kog dela grada. Svaki od ukupno 219 stanova ima terasu i velike prozore koji propuštaju obilje dnevne svetlosti, dok se na ulazu u zgradu nalazi lobi sa recepcijom i obezbeđenjem, kao i stanica za kućne ljubimce, gde možete da očistite šapice svog krznenog prijatelja nakon šetnje. U prizemlju su, radi potpunog gradskog užitka, smešteni brojni kafići, restorani i prodavnice, dok se u podzemnoj garaži sa 296 parking mesta nalazi i prostor za parkiranje bicikala.

Ukoliko ste rešeni da otvorite novo poglavlje u svom životu i spremni ste da otkrijete sve čari stanovanja u stambenom okruženju sa bogatom i raznovrsnom ponudom za sport i rekreaciju, posetite prodajni centar Belgrade Waterfront-a na Sava Promenadi tokom Prodajnog dana u petak, 26. avgusta, od 10 do 19 časova.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🏠

    22. avgust 2022 | 19:41

    Iskreno,kada bih imala para,radije bih kupila kucu ds dvoristem.U tom slucaju mi ne bi trebala Promenada,setaliste...

  • Dušan Silni

    25. avgust 2022 | 03:53

    To sve imate na Ledinama u kompleksu Prwlic za tri puta manje para

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>