• 0
 ≫ 

Krenula da prodaje sve odreda: Američka zvezda u plusu 14,5 miliona dolara zbog prelepog ranča

 ≫ 

Pevačica je prošle godine prodala svoju kuću u Hiden Hilsu za 7,2 miliona dolara, a 2020. je prodala i svoj "zabačeni" dom u Malibuu

  • 0
Majli Sajrus Foto: Profimedia/Estately via The Grosby Group / Grosby Group

Američka pevačica i glumica, Majli Sajrus, prodala je svoj prelepi ranč u Nešvilu (Tenesi) za 14,5 miliona dolara.

Majli je tako pre neki dan potpisala jedan od najskupljih poslova sa nekretninama u Nešvilu u 2022. godini, mada imovina nikada nije bila zvanično bila na tržištu.

Umetnica je kupila imanje 2017. za 5,8 miliona dolara, što znači da je uspela da uveća njegovu vrednost za 150% za samo pet godina.

Kuća je rađena u seoskom stilu, a prema pisanju Dirt-a, njena prodajna cena od 14,5 miliona dolara čini je drugom najskupljom kućom u Nešvilu ove godine. Prva "na listi" je prestižna kuća koju je nedavno kupila Riz Viterspun.

Inače, imanje je potpuno zatvoreno, pošumljeno i smešteno na kraju mirne slepe ulice, bez komšija u blizini. Manja samostojeća zgrada se nalazi odmah niz stazu koja vodi od glavne kuće.

Krov je prekriven zelenim oblogama i prekrasnim detaljima nalik, a glavna kuća ima dugačak trem i krovnu terasu sa tzv. beskrajnim pogledom.

Ima pet spavaćih soba, četiri kompletna kupatila i dve prostorije za pranje veša. Takođe, ima pokrivenu verandu, podove od obnovljenog drveta, drvene grede, kuhinju sa vrhunskim aparatima.

U dvorištu se nalaze zastakljeni trem sa kaminom, velika terasa, bazen i mnogo zelenila.

Pevačica je prošle godine prodala svoju kuću u Hiden Hilsu za 7,2 miliona dolara, a 2020. je prodala i svoj "zabačeni" dom u Malibuu. I dalje poseduje kuću vrednu 4 miliona dolara, smeštenu u zelenom podnožju kvarta Studio Siti, u Los Anđelesu.

Video: Kuća na točkovima: Penzioner našao idealno rešenje za život i putovanje

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>