• 0
 ≫ 

Ko zna, zna: Popularna glumica izdaje savršenu kalifornijsku vilu, cena je paprena

 ≫ 

Posebne karakteristike imanja uključuju bioskop, salu za bilijar, bazen na plaži, teniski teren, baštu sa organskim povrćem i voćem

  • 0
Jane Seymour - kuća Foto: MLS / Planet / Profimedia

Džejn Sejmur (71), britansko-američka glumica za kojom su muškarci "ludeli" devedesetih godina, najpoznatija po glavnoj ulozi doktorke u seriji "Quinn, žena vrač".

Iako je zakoračila u osmu deceniju, Džejn je nedavno otkrila kako održava dobru formu: redovno ide na pilates, šeta, uživa u vinu i crnoj čokoladi.

Da joj je hedonizam "jača strana" potvrđuje i ova čarobna nekretnina koju poseduje u Malibuu (Kalifornija), a koju je sada odlučila da izdaje mesečno.

Ipak, cena je paprena, te će samo retki moći da je priušte. Glumica traži čak 100.000 dolara mesečno.

Kuća zauzima skoro 600 m2 stambenog prostora, ima 7 spavaćih soba i 8 kupatila.

Posebne karakteristike uključuju prostrano dvorište, bioskop, salu za bilijar, samostojeći pansion, bazen na plaži, teniski teren, trpezariju na otvorenom, baštu sa organskim povrćem i voćem.

Kada je reč o ostalim "pikanterijama" iz glumičinog života, zanimljivo je da se tri puta slikala za Plejboj, a poslednji put -pre pet godina, i tako je postala najstarija žena koja se skinula za naslovnicu poznatog magazina. Takođe, Džejn se udavala i razvodila čak četiri puta.

Video: Kuća na točkovima: Penzioner našao idealno rešenje za život i putovanje

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>