• 0
 ≫ 

Vila inspirisana Alhambrom prodata za 36 miliona dolara: Nikad ne biste pogodili kome je pripadala

 ≫ 

Elen i Porša poseduju još dve nekretnine na ovoj lokaciji

  • 0
Ellen DeGeneres, Elen Dedženeris Foto: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Slavna voditeljka Elen Dedženeris i njena dugogodišnja partnerka Porša de Rosi, prodale su svoje pompezno imanje za neverovatnih 36 miliona dolara.

Vila je prodata američkom menadžeru i "lovcu na talente", Skuteru Braunu, a nalazi se u Montesitu, u Kaliforniji. Izgrađena je 2014. godine, i poseduje 4 spavaće sobe i 5 kupatila.

Inače, Elen i Porša su veoma ekspresno prodale kuću, budući da su je kupile tek pre pola godine. S druge strane, očigledno su rešile da dobro profitiraju od nje i u tome su uspele: kupile su je za "samo" 21 milion dolara.

Takođe, da vole da "brzo rasprodaju" imovinu, govori i podatak i prodaji ove kuće, smeštene u planinama iznad Beverli Hilsa. Naime, u maju smo pisali da su partnerke rešile da prodaju raskošnu nekretninu samo osam meseca nakon useljenja.

Kuća koju su upravo prodale Braunu direktnim putem, dakle mimo posrednika, zove se Villa Tragara, i inspirisana je palatom Alhambra u Španiji. Nalazi se na brdu koje gleda na Pacifik.

Prelepa kuća ima prostrane sobe ispunjene svetlom, luksuzna kupatila, masivne stubove i prelepe podove. U blizini se nalaze ribnjak, natkrivena pergola, teniski teren i bašta sa egzotičnim biljkama.

Inače, Elen i Porša poseduju još dve nekretnine na ovoj lokaciji.

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>