• 0

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena konačno prodaje svoju englesku vilu

Postavljeno iza električne ograde, imanje zauzima manje od pola hektara zemlje, a veliki prilaz nudi dovoljno parking mesta i dvospratnu garažu za više vozila

  • 0
Zlatna lopta 2021, Didier Drogba Foto: Tanjug/AP

Legenda Premijer lige i svetskog fudbala, Didije Drogba, prodao je svoju vilu u Sariju (Engleska), za 6,25 miliona funti.

Drogba je sve ovo vreme ostao vlasnik prostranog imanja, uprkos tome što je 2015. napustio Čelsi da bi zaigrao u SAD, na izmaku svoje izuzetno uspešne karijere.

Kuća se nalazi na cenjenom Crown Estate-u u Okšotu, nadomak Čelsijevog terena Cobham. Ima šest spavaćih soba, sedam kupatila, pet prijemnih soba, kompleks za odmor koji uključuje saunu i veliki bazen.

Unutra se takođe nalazi radna soba, prijemna soba, porodična soba i ogromna kuhinja otvorenog tipa, opremljena modernim ugrađenim aparatima; tu je i centralno ostrvo za opušteno ručavanje.

Postavljeno iza električne ograde, imanje zauzima manje od pola hektara zemlje, a veliki prilaz nudi dovoljno parking mesta i dvospratnu garažu za više vozila. Tu je i dodatni smeštaj sa jednom spavaćom sobom i jednim kupatilom.

Pozadi je uređena bašta okrenuta prema jugu, sa doteranim travnjacima. Područje na kojem se nalazi Drogbino imanje smatra se jednim od najprestižnijih i najekskluzivnijih na jugu Engleske.

Kuća je okružena otvorenim poljima i šumom, i nadomak je nekih od najboljih škola u Sariju. Nalazi se između aerodroma Hitrou i Getvik.

Poznati sportista je na ovom imanju živeo sa suprugom Lalom Diakite, od koje se razveo 2020. Inače, Drogba je najbolji strelac Obale Slonovače svih vremena sa 65 postignutih golova u 105 utakmica.

Inače, zanimljiv je podatak da mu je majka dala nadimak "Tito", jer se divila nekadašnjem predsedniku Jugoslavije, Josipu Brozu Titu.

Video: Kuća na točkovima: Penzioner našao idealno rešenje za život i putovanje

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>