• 2

Stigla prinova, ali i nova vila: Brazilska lepotica se skućila u elitnom delu Los Anđelesa

Adriana Lima se po treći put porodila 28. avgusta i na svet donela dečaka, prvog naslednika sa filmskim producentom Andreom Lemarsom

  • 2
Adriana Lima

Adriana Lima / Foto: Profimedia/Mickael Chavet / Zuma Press

Supermodel Adriana Lima, koja se nedavno porodila treći put, ovih dana nije preokupirana samo brigom o porodici i prinovi, već i o svojim nekretninama.

Naime, Dirt.com piše da je prelepa brazilska manekenka dala 12,4 miliona dolara za novi dom u Los Anđelesu, izgrađen ove godine. Nalazi se u Brentvudu, ima 6 spavaćih soba, isto toliko kompletnih kupatila i toalet.

Ovaj urbani kvart je, inače, poznat po svojim imućnim rezidentima.

Ranije ove godine, milijarder Haime Gilinski platio je neverovatnih 40 miliona dolara za njenu vilu u Majamiju. Nova Limina kuća nikada zvanično nije ponuđena na prodaju, a u tajnosti je reklamirana kao "seoska kuća u tranziciji", jer se razlikuje od tipične moderne gradnje u stilu seoske kuće.

Kuća izgleda impresivno, potpuno je okružena zelenilom, boje koje dominiraju su bež, boja meda, crna... A poseban detalj je bazen, koji dolazi u kompletu sa ležaljkama i barskim stolom i stolicama. Takođe, postoji kutak za roštiljanje.

Takođe, rasveta je fenomenalna, što posebno dolazi do izražaja noću, kada želite da se okupate u bazenu ili uživate u dvorištu, a sudeći po veličini kuće i broju prostorija - vrlo lako se možete "izgubiti" u njoj.

Ulazna vrata se otvaraju u dugački hodnik, sa jasnim pogledom na dvorište kroz staklene zidove. Desno je formalna trpezarija, kao i dve kuhinje — jedna za "pokazivanje" sa dva mermerna ostrva i elegantnim Miele aparatima, a druga je manja, "skrivena", u kojoj bi trebalo da se kuva, kako se mirisi od hrane ne bi širili po celom prostoru.

Lima se pobrinula da njen novi dom ima i ormare rađene po meri, kao i ostavu koja nudi dosta prostora za skladištenje.

Tu je i dnevna soba sa mermernim kaminom, plus otvorena porodična soba sa elegantnim policama za knjige i pozadinskim osvetljenjem. Na spratu je primarna spavaća soba koja ima pogled na dvorište i okolne krošnje drveća, a neobično ogroman balkon na drugom spratu nudi brojne mogućnosti za zabavu.

Video: Ivica Dačić otkrio zašto je Lima ostala bez srpskog pasoša

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>