• 0
 ≫ 

Gde se skućio Pike posle rastanka od Šakire? Luks tripleks ima privatni bazen i 500 kvadrata

 ≫ 

Procenjena vrednost nekretnine je 4 miliona evra

  • 0
Pike, stan, Barselona

Printskrin: Google maps, Foto: Mutsu Kawamori / AFLO / Profimedia

Proslavljeni španski fudbaler, Đerar Pike, nedavno se rastao od svoje dugogodišnje partnerke Šakire, a od toga momenta je okrenuo novi list: naime, "Mansion de las ideas" piše da je defanzivac FK Barselone našao vremena da ponovo izgradi svoj život.

Osim što je našao novu devojku, 23-godišnju studentkinju iz Barselone, Španac je pronašao i novi/stari dom - u centru grada. U pitanju je luksuzni stan koji prema procenama vredi 4 miliona evra.

Fudbaler je napustio velelepnu vilu u kojoj je živeo sa bivšom partnerkom, da bi se nakon njihovog rastanka preselio u impresivno "momačko utočište" u glavnom gradu Katalonije.

Nalazi se u ulici Muntaner, jednoj od centralnih i najistaknutijih ulica Barselone. 

Naime, stan je na šestom spratu zgrade klasičnog arhitektonskog stila, koji je u skladu sa ostalim zgradama na aveniji. Pike je ovaj stan dobio više od decenije pre nego što je počeo da izlazi sa kolumbijskom pevačicom i upravo u njemu je pravio žurke.

Nekretnina ima neverovatnih 500 kvadratnih metara i tri sprata, a otkako ga je Pike kupio - vrednost mu je značajno skočila, budući da je dosta renoviran.

Šakira, Đerar Pike

Foto: Profimedia Stephen Lovekin/Shutterstock Editorial / Pau BARRENA/AFP

 

Na drugom spratu luksuznog stana su trpezarija, dnevna soba i kuhinja, kao i spavaće sobe sa pripadajućim privatnim kupatilima. Na trećem spratu je terasa, chill-out prostor za opuštanje, sala za bilijar i, možda najupečatljiviji detalj celog stana - privatni bazen.

Defanzivac španskog prvoligaša definitivno uživa u svim pogodnostima atraktivnog stana, a treba istaći i da je ovaj deo Barselone popularan i kod drugih poznatih ličnosti. U istoj zgradi je nekada stanovao i fudbaler Sesk Fabregas sa suprugom.

Video: Ovo su cene izdavanja najtraženih stanova u Beogradu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>