• 0

Stan ili hotel? Pogledajte kako je Kim uredila svoju nekretninu: Sada je, ipak, prodaje

Najpopularnija sestra Kardašijan je nekretninu kupila za 1,6 miliona dolara u leto 2017. godine

  • 0
Kim Kardashian Kardašijan kuća vila

Foto: Estately via Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan, koja se proslavila u rijalitiju "U korak sa Kardašijanima", a danas uspešno zarađuje na mnogo strana, upravo prodaje svoj prelepi stan 200 kvadrata, izgrađen 2017.

Američka zvezda za njega traži 3,5 miliona dolara, a nekretnina se nalazi Kalabasasu, u Kaliforniji. Ima tri spavaće sobe i četiri kupatila, a "majstor" za enterijer bio je Vinsent van Dujsen.

Prema pisanju Dirt-a, Kim je ovaj stan koristila u svrhe biznisa, tj. kako navode - "da neumorno prodaje svoju popularnu lepotu i liniju odeće za oblikovanje tela".

Ona ga je, inače, prvi put stavila na tržište za prodaju pre nekoliko godina, ali uprkos publicitetu - nikada nije prodat.

Tada kada se aktivno prodavao, 2019, takođe je koštao 3,5 miliona dolara. Sada je opet "u igri", a cena se nije menjala - ni naviše ni naniže.

Uređen je veoma minimalistički, baš kao i kancelarije brenda SKKN by Kim koje je Amerikanka nedavno predstavila javnosti, a preovladavaju bež i krem tonovi.

Najpopularnija sestra Kardašijan je nekretninu kupila za 1,6 miliona dolara u leto 2017, kada je bila udata za repera, producenta i modnog dizajnera Kanjea Vesta.

Dirt dalje piše da se stan nalazi u zgradi "u manastirskom stilu", te da je nameštaj u njemu mahom rađen po meri. Među najzanimljivijim detaljima je poluprivatni lift koji se "uliva" u privatni foaje, koji potom vodi do velike prostorije otvorenog tipa.

Svakako, jedna od stvari u sklopu kompleksa, koja oduzima dah, jeste prelepi bazen - idealan za jutarnje kupanje pod kalifornijskim suncem.

Video: Ovo su cene izdavanja najtraženih stanova u Beogradu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>