• 1

Srpska softverska kompanija zakupila 3.400 kvadrata u zgradi GTC na Novom Beogradu

Potpisan ugovor o predzakupu na pet godina, potvrđeno je za naš portal

  • 1
GTC X Foto: Ustupljena fotorgaija/GTC Promo

Srpska softverska kompanija Tenderly zakupiće 3.400 kvadratnih metara kancelarijskog premium prostora na lokaciji GTC X u Beogradu, potvrđeno je za Telegraf Biznis.

Predzakup zgrade, čiji je završetak izgradnje predviđen za treći kvartal 2022. godine, već je dostigao 72%.

Kako se navodi u opisu, GTC X je moderna, poslovna zgrada A klase koja se nalazi u poslovnom delu Beograda, u neposrednoj blizini centra grada, magistralnih puteva, železničke stanice i puta za Aerodrom Beograd. Zgrada projektovana i razvijena u skladu sa LEED Gold sertifikatom je i dalje u izgradnji, a završetak je planiran za treći kvartal 2022.

Biće raspoloživo 16.800 kvadratnih metara prostora za iznajmljivanje. Zgrada ima i tri nivoa podzemnog parkinga za 300 vozila.

Tenderly je mlada, brzorastuća softverska kompanija koja razvija blokčejn platformu, a osnovana je u Beogradu 2018. godine. Kompanija nudi end-to-end platformu za programere za timove i kompanije koje žele da grade inovativne blockchain proizvode. Danas nude širok spektar alata i proizvoda koji su postali standard kada je u pitanju razvoj rešenja na blokčejnu.

Tenderly je nedavno prikupio 55,3 miliona evra u dve serije finansiranja. Finansiranje je još jedan primer brzog uspeha koji su postigli za ovo kratko vreme.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>