• 0

Ugođaj "težak" 13 miliona dolara: Terasa s pogledom na planine je najlepši kutak vile u Aspenu

Dvospratna kuća je smeštena na prostranoj parceli, udaljenoj oko kilometar i po od centra grada

  • 0
Mauricio Umansky and Kyle Richards  kuća vila

Foto: COMPASS / Planet / Profimedia

Maurisio Umanski, CEO brokerske kompanije "The Agency", i njegova supruga Kajli Ričards, početkom septembra su kupili divnu, idiličnu kuću u Aspenu (Kolorado, SAD).

Aspen je grad smešten između četiri planine, što ga čini savršenim mestom za ljubitelje prirode i zimskih avantura. Zbog svojih ekskluzivnih skijališta, te zabave koju nudi bogatima i slavnima, Aspen uživa posebnu reputaciju na svetskom nivou.

Ljubavnom paru koji je u braku od 1996. godine, kuću je prodala Kristin Desanso, i to za 13,6 miliona dolara. Izgrađena je 1997, i ima četiri spavaće sobe i šest kupatila.

Zapisi pokazuju da su Umanski i Ričards svoje novo utočište u luksuznom ski centru pazarili posredstvo firme od poverenja "Good Vibes Chalet". Nekretnina ima dva sprata i veoma je atraktivna i moderno uređena, dok istovremeno odaje utisak tipične zimske planinske kuće.

Dvospratna kuća je smeštena na prostranoj parceli, udaljenoj oko kilometar i po od centra Aspena. Prvobitno izgrađena kasnih 1990-ih, kuća je svakako tražila preuređenje - što se nedavno i desilo.

Ima podove od punog drveta, visoke plafone od drvenih greda i lustere napravljeni od rogova jelena. Poseduje i nekoliko terasa koje su idealne za zabavu na otvorenom, i sa kojih se pruža slikovit pogled na okolne planine.

Ostali detalji uključuju dnevnu sobu sa kaminom i udoban kutak za sedenje kraj prozora, plus susedni trpezarijski deo koji se povezuje sa gurmanskom kuhinjom, obogaćenom prostranim ostrvom za jelo i uređajima od nerđajućeg čelika. Na spratu je glavni apartman koji vodi do privatnog balkona sa hidromasažnom kadom, kao i luksuzno kupatilo.

Pored svojih sadašnjih i nekadašnjih domova u Aspenu, porodica Umanski-Ričards takođe poseduje vilu u Ensinu, vrednu 8 miliona dolara, i odmaralište u pustinjskoj zajednici La Kvinta. Ovog januara, par je konačno prodao svoju dugogodišnju kuću u Bel Eru, koja je bila van tržišta više od tri godine, za nešto više od 6 miliona dolara.

Video: Male solarne elektrane niču na krovovima u Srbiji

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>