• 1

Jednostavno, a prelepo: Glumica prodaje svoje utočište u Njujorku, da li vredi ovoliko?

Kuća ima tri sprata, četiri spavaće sobe i tri kupatila

  • 1
Christina Ricci kuća

Foto: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Poznata glumica Kristina Riči (42) napušta svoju divnu kuću u Njujorku, tačnije, prodaje je za 2,4 miliona dolara.

Trospratna nekretnina se nalazi u četvrti Fort Grin u Bruklinu, samo nekoliko minuta daleko od istoimenog parka, ako idete peške.

Kuća ima četiri spavaće sobe i tri kupatila, i generalno je planirana kao rezidencija za dve porodice - podeljena je na stan u nivou bašte i stan na gornjem nivou.

U prostoru koji je u nivou bašte, nalazi se i zatvoreno dvorište, što omogućava dodatnu privatnost. Tu se nalazi samo jedna spavaća soba i kupatilo, plus spoljašnja terasa i bašte.

Jedinica koja je na gornjem nivou sadrži prozračnu dnevnu sobu sa plinskim kaminom. Tu su i dva velika prozora koja pružaju dovoljno svetlosti, što je posebno važno onima koji vole kućne biljke.

Sa dnevnim delom je povezana trpezarija, koja se direktno uliva u renoviranu kuhinju. Opremljen tamnim drvenim podovima i mermernim pločama, prostor za kuvanje takođe uključuje direktan pristup terasi i bašti.

Preostale dve spavaće sobe se nalaze na trećem spratu, zajedno sa malim kancelarijskim prostorom, koji bi mogao da funkcioniše i kao četvrta spavaća soba. Kamin od cigle daje posebnu čar osunčanom prostoru, koji je trenutno uspostavljen kao prostor za vežbanje, na gornjem nivou.

Video: Zavirite u unutrašnjost prvih 3D kuća koje su spremne za useljenje

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ????

    29. septembar 2022 | 16:20

    Vredi, kako da ne vredi, samo da mi je bliže.🤩😎😍

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>