• 0

Modularne kuće na popustu: Iskoristite priliku i kupite domaću kuću po promo ceni

Želite energetski efikasnu, kvalitetnu kuću? Iskoristite jedinstvenu priliku da kupite modularnu kuću po promo ceni, ali požurite jer su mesta ograničena

  • 0
Modularne kuće Arhimod

Foto: Arhimod

Ukoliko želite da imate dom koji je izgrađen od najkvalitetnijih materijala, koji ne uništavaju životnu sredinu već čuvaju i objavljaju energiju čime smanjuju troškove potrošnje, onda su modularne kuće idealno rešenje za vas.

Pored kvalitetne gradnje u skladu sa najvišim svetskim standardima gradnje, Arhimod modularne kuće su potpuno bezbedne, a enterijer i eksterijer možete da uređujete po svojoj želji. Modularne kuće je moguće seliti na drugu lokaciju i proširiti, a najbitnija stavka je da za izgradnju nisu potrebne godine već svega dve nedelje. Pored svih prednosti, Arhimod modularni objekti se grade po veoma povoljnoj ceni kvadrata.

Modularne kuće Arhimod

Foto: Arhimod

Popust samo 14. i 15. Oktobra

Kako bi onima koji dugo tragaju za svojim domom pružili mogućnost da kupe kuće, Arhimod za kupce organizuje promo dan 14. i 15. oktobra.

Ovo neće biti obična promocija, jer će kupci samo u ta dva dana moći da ugrabe priliku i po promo ceni kupe modularni objekat. Oni koji žele da uz kuću dobiju i savremeno opremljenu kuhinju, samo na promo danu imaće mogućnost da kupe i potpuno opremljenu kuhinju uz popust.

Modularne kuće Arhimod

Foto: Arhimod

Samo tokom promo dana kupce očekuju sve informacije na jednom mestu, mogućnost da pogledaju Arhimod modularne objekte i uvere se lično u kvalitet gradnje i materijala.

Kupci koji na vreme rezervišu svoje mesto na promo danu će detaljnije biti upućeni u lepotu življenja u modularnom objektu i svim benefitima koje nudi. Ukoliko želite da ugrabite ovu sjajnu priliku da uz popust od 5% kupite kvalitetnu modularnu kuću i uz popust od 3% kupite kuhinju, potrebno je da se što pre registrujete na sajtu Arhimod i rezervišete svoj termin tokom promo dana, jer je interesovanje veliko i mesta su ograničena.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>