• 9

Ova mlada mama je 5000. kupac stana u Beogradu na vodi: "Najviše volimo šetnju kraj reke"

Stanarima Beograda na vodi je, bez obzira na to za koju zgradu se opredele, na raspolaganju sličan/isti sadržaj

  • 9
BG na vodi Foto: Stella Production

U urbanom delu naše prestonice - Beogradu na vodi - prodat je 5000. stan, koji se nalazi u zgradi BW Queen’s Park Residences.

Vlasnica nekretnine je Danijela Špiler, koju je ovaj deo grada privukao zbog blizine Savskog parka, Sava Promenade, vrtića i škole, kao i drugih sadržaja u samoj zgradi. Danijela će u novom stanu živeti sa svojom četvoročlanom porodicom, a otkriva i da je obližnji tržni centar početna tačka njihove svakodnevne porodične šetnje.

- Koristimo svaki slobodan trenutak za šetnju po Sava Promenadi. To nam je omiljeni deo dana, jer smo svi zajedno, a ovde svako od nas može da pronađe nešto što ga najviše zanima, bilo da je to igralište, kupovina u tržnom centru ili kafa u nekom od restorana sa pogledom na reku - kaže Danijela.

Na pitanje šta im je bilo važno prilikom izbora životnog prostora, ova mlada mama kaže da su u komfornom stanu sa tri spavaće sobe i obiljem dnevne svetlosti odmah mogli da zamisle svoju svakodnevicu.

Kao još jedan plus, ova mlada mama iz Beograda navodi unutrašnje dvorište uz samu zgradu, gde će provoditi dosta vremena u uređenom i bezbednom okruženju. S obzirom da porodica Špiler puno pažnje posvećuje rekreaciji, raduje ih i što će stanovati u blizini parka i novog sportskog centra u Beogradu na vodi.

- Sin Filip obožava da pliva, tako da jedva čekamo da se otvori sportski centar, pa ćemo moći da ga vodimo na bazen kad god poželi. Čuli smo da će ovde biti i specijalnih programa za decu, kao i da nas uskoro očekuje otvaranje vrtića, javne škole i dečjeg pozorišta. To će nam uštedeti dosta vremena - priča Danijela.

U okviru ovog urbanističkog projekta izgrađeno je ili je u izgradnji više od milion kvadrata stambenog prostora i dodatnih sadržaja, a do sada je useljeno sedam zgrada. Do kraja godine biće završeno još toliko, pa će Beograd na vodi, kako se navodi u saopštenju, u 2023. godinu ući sa oko 3.000 useljivih stanova.

BG na vodi Foto: Stella Production

Stanarima Beograda na vodi je, bez obzira na to za koju zgradu se opredele, na raspolaganju sličan/isti sadržaj: u ulaznom lobiju dočekuje ih osoblje sa recepcije koje će im rezervisati mesto u restoranu ili kartu za popularne gradske događaje, zakazati pregled kod doktora ili sačekati decu koja se sama vraćaju iz škole; takođe, služba za održavanje vodi računa da sve u zgradi i oko nje funkcioniše kako treba.

Tu je i stanica za čišćenje kućnih ljubimaca po povratku iz šetnje, ostava za dečja kolica u prizemlju, podzemna garaža sa parkingom za bicikle.

Video: Ovo su cene izdavanja najtraženih stanova u Beogradu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    11. oktobar 2022 | 12:26

    Mlada mama kupuje trosoban stan na najskuplji lokaciji. Od kojih para? Gde je to zaradila?

  • Schwyz

    11. oktobar 2022 | 12:25

    A od cega mlada mama ima novac za tako jeftin stan?

  • Lac4462

    11. oktobar 2022 | 12:26

    Otkud svima nima Pare sa Stan

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>