• 0
 ≫ 

Privatno pristanište, vinski podrum i raskošno kupatilo u mermeru: Šampion prodaje svoj mali raj

 ≫ 

Krajem prošle godine, procenjena cena kuće bila je 6 miliona, a sada iznosi 4,8 miliona dolara

  • 0
UFC Tito Ortiz  kuća vila u Kaliforniji Foto: CRMLS / Planet / Profimedia

Bivši šampion UFC-a u poluteškoj kategoriji, Tito Ortis, prodao je svoju vilu na Huntington Beach, u Kaliforniji, za 4,8 miliona dolara.

Iako je nejasno u potpunosti zašto je Ortis napravio tako radikalan potez, veruje se da ima neke veze sa upadom na njegovo imanje i pljačkom letos.

Porodična kuća na obali je prvobitno puštena u prodaju krajem 2021, sa cenom od 6 miliona dolara i trenutno se prodaje za 4,8 miliona dolara.

Kada je objavio vest, svi su se pitali da li iza iznenađujuće odluke postoje konkretni razlozi. Uprkos spekulacijama, Tito se nije pravdao. Dok je letos bio odsutan, dva provalnika su mu razbila prozore i ukrala određenu imovinu. Prema policijskom odeljenju Hantington Biča, Ortisova kuća je bila "razrušena", a prozor na balkonu razbijen.

Vila ima vinski podrum, privatno pristanište sa izlazom na plažu, četiri spavaće sobe i četiri kupatila. Inače, zanimljivo je da je 2020. Ortis izabran za privremenog gradonačelnika Hantington Biča.

Ali, ubrzo je dao ostavku na to mesto, rekavši da mu "posao ne odgovara".

Video: Ovako iz vazduha izgleda rekonstruisani put na deonici Novi Pazar - Tutin

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>