• 0

Adam Sandler "bogatiji" za još jednu nekretninu: Kolekcija domova vredna 40 miliona dolara

Zvezda filma "Hustle" i njegova supruga Džeki imaju tri luksuzna stana: jedan u zgradi Sierra Towers u blizini Zapadnog Holivuda, drugi u Brentvudu i treći u Kalabasasu

  • 0
Adam Sendler Foto: Tanjug/AP

Glumac i komičar Adam Sandler tokom godina potrošio je nekoliko miliona na nekretnine na različitim lokacijama, poput Floride, Masačusetsa i Južne Kalifornije, piše Dirt.com.

Amerikanac (56) sada može da se pohvali da je u svoju kolekciju, dodao i kuću u naselju Pacific Palisades u Los Anđelesu, vrednu 4,1 miliona dolara. Računajući i nju, Sandler samo u nekretninama ima preko 40 miliona dolara. I to samo u Los Anđelesu.

Zvezda filma "Hustle" i njegova supruga Džeki imaju tri luksuzna stana: jedan u zgradi Sierra Towers u blizini Zapadnog Holivuda, drugi u Brentvudu i treći u Kalabasasu, plus vikendicu na obali okeana u Malibuu.

Najnovija nekretnina je u stilu tradicionalne, rančerske kuće, a izgrađena je 1940. godine. Sadrži tri spavaće sobe i dva kupatila.

Prema oglasu na tržištu, novi vlasnik može "da se useli ili ponovo zamisli i razvije svoj dom iz snova", kako je prodaja uključivala planove za dvospratnu kuću od 7.600 kvadratnih stopa (oko 700 kvadratnih metara) sa podrumom.

Trenutni dom prostire se na 1.840 kvadratnih stopa ( oko 170 metara kvadratnih) i sastoji se od prostrane dnevne sobe sa belim kaminom, odvojenom trpezarijom i potpuno belom kuhinjom, opremljenom aparatima od nerđajućeg čelika.

Primarna spavaća soba sadrži i toalet, a veliko travnato dvorište ima natkrivenu terasu sa kaminom od cigle.

Video: Kako naći stan u situaciji kada cene nekretnina i zakupa divljaju?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>