• 0

Divan gest za oca: Pevačica ga obradovala kalifornijskom vilom "iz snova" od 2 miliona dolara

Zendaja paralelno održava i nekoliko svojih drugih rezidencija, uključujući stan u Njujorku i prvu kuću koju je ikada kupila, a koja se, baš kao i ova nova, nalazi u Los Anđelesu

  • 0
Zendaya, Zendaja Foto: Profimedia/Kristina Bumphrey/Shutterstock Editorial

Nije tajna da Zendaja ima blizak odnos sa svojim roditeljima. Sve donedavno, iako je uveliko posedovala nekoliko svojih nekretnina, poznata glumica i pevačica je i dalje živela ili sa svojim ocem ili sa majkom.

Njeni roditelji su se razveli 2016, ali Zendaja kaže da su ostali bliski "drugari".

Zapisi o kupovini ove kuće otkrivaju da je 26-godišnjakinja krenula stopama megazvezda kao što su The Rock, Leonardo Dikaprio i Bijonse, odlučivši da ovako obraduje svoje roditelje. Za rezidenciju u kojoj bi trebalo da živi njen otac, Zendaja je izdvojila 1,9 miliona dolara.

Kuća se nalazi u Vest Hilsu (LA, Kalifornija), izgrađena je 1997. godine i ima pet soba i isto toliko kupatila.

Dvospratna rezidencija je poslednji put prodata 2008. godine za 1,1 milion dolara i od tada je renovirana. Pravo s ulaznih vrata nailazite na predsoblje, a sa desne strane su stepenice koje vode na gornji sprat. Zidovi su okrečeni u belo, kao i u sivkaste tonove.

Na glavnom nivou su postavljeni novi podovi od tvrdog drveta. I dnevna i porodična soba imaju sopstvene kamine, a formalna trpezarija ima francuska vrata koja pružaju direktan pristup bazenu, piše Dirt.com.

Ono što dom čini posebnim jeste kombinacija modernog i pomalo rustičnog, kao i zelenilo koje okružuje kuću, a koje se jasno vidi iz dnevne sobe jer su prozori dugački i široki. U potpuno preuređenoj kuhinji dominiraju braon ormarići, a u samom centru prostorije je ostrvo sa barskim stolicama.

Postoji pet spavaćih soba, uključujući dve na glavnom, donjem nivou i tri na spratu. Jedna od soba u prizemlju trenutno je opremljena kao kancelarija, dok glavno utočište na spratu nudi namenski deo za sedenje, luksuzno preuređeno kupatilo i privatni balkon sa pogledom na planinu i svetla Los Anđelesa.

Ostali sadržaji na otvorenom obuhvataju sređeno prednje i zadnje dvorište, SPA centar pored bazena i ugradni roštilj sa prostorom za sedenje u baru. Natkrivena lođa pruža malo predaha dok ukućni borave napolju i "bore se" sa vrelinom San Fernanda.

Zendaja paralelno održava i nekoliko svojih drugih rezidencija, uključujući stan u Njujorku i prvu kuću koju je ikada kupila, a koja se nalazi u zajednici Nortridž u LA-u. Ipak, i dalje najskuplja nekretnina u njenom portfelju je kompleks na brdu u Ensinu, vredan 4 miliona dolara.

Video: Hotel u kome noć košta 5.000 evra, piće 150: Zavirite u dragulj jezera Komo za one sa dubljim čepom

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>