• 0

Zvezda filma "Sam u kući" prodaje nekretninu: Pogledajte kako izgleda dom od 3 miliona dolara

Kuća sadrži pet spavaćih soba i isto toliko kupatila

  • 0
Macaulay Culkin, Mekoli Kalkin, Kuca Vila, Los Anđeles

Foto: The Agency / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumac Mekoli Kalkin, najpoznatiji po ulozi Kevina Mekalistera u franšizi filmova "Sam u kući", i njegova izabranica Brenda Song, poznata po ulogama u seriji "Ugodni život Zaka i Kodija", odlučili su da stave svoju kuću u Los Anđelesu na tržište za 3,2 miliona dolara (oko 3,19 miliona evra), ili ti za oko 700,000 dolara više nego što su je oni platili pre nešto više od tri godine prenosi Dirt.

Izgrađena je 2019. godine i smeštena na parceli od četvrtine hektara, zaštićena zidovima, kapijom i sigurnosnim kamerama.

Ispred belo-braon kuća sa drvenim stranama, nalazi se kaldrma koja vodi do garaže za dva automobila i nadstrešnice sa prostorom za još dva.

Kuća se prostire na 3.700 kvadratnih stopa (oko 340 metara kvadratnih) u kojoj je smešteno pet spavaćih soba i isto toliko kupatila.

Centralni deo čine formalna dnevna soba i trpezarija, ali i šank i dvostrani kamin koji greje "ušuškaniju" dnevnu sobu i terasu.

Kuhinja je poseban nivo estetike, sa mermernom pločom za pripremanje hrane i uređajima od nerđajućeg čelika. Centralni deo čini kuhinjsko ostrvo sa visokim šankerskim stolicama.

U kući se nalazi i prostrani garderober, kancelarija sa mini-barom, dok dvorište krasi odeljak za roštilj  i ušuškani prostrani bazen u hladu.

Video: Kako naći stan u situaciji kada cene nekretnina i zakupa divljaju?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>