• 0
 ≫ 

Najmlađa "Kardašijanka" prodaje impresivnu vilu: Da li je realna cifra koju traži?

 ≫ 

Ako se imovina proda za bilo koji iznos blizu navedenog, biće to impresivan profit za Kajli Džener i njenog partnera Trevisa Skota

  • 0
Kylie Jenner Kajli Džener Foto: Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia

Ako postoji barem jedna stvar koja je zajednička za sve članove porodice Kardašijan-Džener, to je strast prema "prikupljanju" vrhunskih nekretnina.

Dirt.com ovih dana piše da, prema njihovim procenama, Kris Džener i njenih pet ćerki zasad poseduju više od 20 nekretnina - vrednih više miliona dolara - širom južne Kalifornije.

To uključuje i luksuzni stan koji koriste isključivo za "pakovanje poklona i čuvanje šampanjca", navodi se.

Ali, to svakako ne znači da milijarderi ne vole da se, s vremena na vreme, "reše" nekih skupocenih domova, kao što je ovaj prikazan na fotografijama, u vlasništvu najmlađe - Kajli Džener.

Vila iz Los Anđelesa, koja leži u planinama neposredno iznad Beverli Hilsa, u donjem delu Benedikt kanjona, rađena je po uzoru na savremene evropske nekretnine tog ranga, i vredi čak 21,9 miliona dolara.

Ima sedam spavaćih soba, osam kompletnih kupatila i dva toaleta, odnosno prostorije za ulepšavanje.

Ako se imovina proda za bilo koji iznos blizu navedenog, biće to impresivan profit za Kajli Džener i njenog partnera Trevisa Skota, koji su kuću kupili još 2018. i zajedno je platili 13,5 miliona dolara.

Zapisi pokazuju da par ima isti procenat udela u imanju, smeštenom na kraju mirne, slepe ulice, ograđenom visokom kapijom, i obezbeđenom naprednim sigurnosnim sistemom.

Glavni detalji uključuju zidove sa dizajnerskim "pečatom", podove od hrasta, uvezeni kamen i veliki broj staklenih vrata od poda do plafona, koja se otvaraju prema bujnoj bašti.

Kuhinja, prekrivena belim mermernim pločama i ormarićima od ebanovine, povezuje se sa prostorijom za doručak i ostavom, a tu je i formalna trpezarija koja se nastavlja na terasu za ručavanje na otvorenom.

Na spratu kuće je glavna spavaća soba sa prostorom za sedenje i privatnim balkonom, kao i fascinantnim pogledom na grad i kanjon. Za Kajli je napravljena i specijalna "glam" soba, gde je ulepšava njen tim profesionalnih šminkera.

Postoji i šest dodatnih spavaćih soba, a sve dolaze sa sopstvenim kupatilima; jedna od njih je nekada korišćena kao dečja soba za ćerku Kajli i Trevisa - Stormi Vebster.

Papreno skupa kalifornijska nekretnina može se pohvaliti i zamračenim bioskopom, bilijar salom, dnevnim boravakom, porodičnom sobom, garažom za tri automobila.

Kada je reč o eksterijeru, posebnu draž prostoru daju italijanski čempresi, lavanda i drugi zasadi, a stanari svakako mogu da uživaju i u bazenu, SPA centru i roštiljanju.

Iako je imanje izolovano, udaljeno je samo 5 minuta vožnje od legendarnog hotela "Beverli Hils" i njegovog proslavljenog Polo kluba, a takođe je blizu popularnih lokacija za šoping i ručavanje.

Mlada i uspešna Amerikanka će, i nakon prodaje ove kuće, i dalje posedovati mnoštvo nekretnina:

  • Vilu u Holmbi Hilsu od 36 miliona dolara
  • Prazan plac od 15 miliona dolara, gde se trenutno gradi vila za odmor u Madison Club-u
  • Glavna rezidencija od 2016. je raskošno imanje u Hiden Hilsu

Što se tiče Skota Trevisa, on poseduje vilu vrednu 23 miliona dolara, na brdu u Brentvudu.

Video: Kuća na točkovima: Penzioner našao idealno rešenje za život i putovanje

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>