• 0
 ≫ 

Njegov hit "Život je dobar" najbolje opisuje novu vilu koju je kupio: Ostavlja bez teksta!

 ≫ 

Cena nekretnine je prava "sitnica": 16 miliona dolara

  • 0
reper Future kuća Foto: Courtesy of Douglas Elliman/Mega / The Mega Agency / Profimedia

Američki reper Fjučr (eng. Future) počastio je sebe novom, impresivnom vilom, starom tek dve godine.

Nalazi se u Majamiju (Florida), ima sedam spavaćih soba i devet kupatila, a vredi čak 16,3 miliona američkih dolara.

"Vlasnik" hita Život je dobar (eng. Life is Good), nastalog u januaru 2020. u saradnji sa Drejkom, definitivno ima ukusa i "oko" za nekretnine, ako je sudeći po aktuelnim fotografijama. Ovo je jedna od onih vila u koju se zaljubite na prvi pogled. Ničega previše, a svega dovoljno, i više od toga.

Reči koje je opisuju su minimalizam, svetle boje, otmenost i modernost, a ljubiteljima mode će se posebno dopasti ormar veličine sobe. Pogled spolja, ka vodi i zelenilu, jeste neka sasvim druga priča.

Sajt Dirt.com piše da je reper i tekstopisac iz Atlante (38), kao i dobitnik Gremija, uspeo da ostvari ne samo uspehe na poslovnom planu u prethodnom periodu, već i kada je reč o nekretninama.

Kako je izvestio The Real Deal, Fjučr je ovu prelepu vilu s Floride kupio od francuskog izvršnog direktora kompanije Entoria i njegove supruge, a nalazi se na ekskluzivnom, zaštićenom ostrvu Alison.

Možda vam cifra deluje papreno, što svakako i jeste, ali treba reći i da je reper dobio značajan popust - platio je 3,6 miliona dolara manje u odnosu na prvobitnu cenu. Opet, to je i dalje dosta više u poređenju sa 12,5 miliona dolara koje je za vilu dao Laurent Ouazana 2020, u transakciji koja je takođe uključivala susednu parcelu.

To zemljište je od tada prodato programerima.

Što se tiče same nekretnine, okružuju je visoke palme i okrenuta je direktno prema obali Majamija. Neki od značajnih detalja su visoki plafoni, zidovi od stakla, krovna terasa, zasebni pansion, odaja za osoblje i garaža za tri auta.

Ostali detalji uključuju veliku sobu sa dnevnim boravkom i trpezarijom, kao i elegantno dizajniranu kuhinju opremljenu Ornare ormarićima po meri, dugačko ostrvo za jelo i vrhunske nerđajuće uređaje.

Tu je i otmeno glavno utočište na spratu, koje ima prostor za sedenje sa šankom i frižiderom za vino, zatim prostrani balkon, luksuzno kupatilo, veliki tuš, samostojeću kadu.

Napolju se nalaze prelepi teren, infinity bazen, SPA centar sa kuhinjskom postavom, kao i mnoštvo mesta idealnih za izležavanje i zabavu na otvorenom. 

Video: Mamula postaje luks rizort u julu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>