• 0

U ušuškanoj oazi Vitni i Bobi su proveli burne godine: Kuća je opet na prodaju, a izgleda impresivno

Na prostranom terenu nalaze se bazen i SPA centar, uređen u stilu rizorta

  • 0
Vitni Hjuston kuća vila Foto: Keller Williams / Planet / Profimedia

Nakon što su se razveli 2007, slavna Vitni Hjuston i Bobi Braun prodali su svoju prelepu kuću u Džordžiji. Prema javnim zapisima, pevačica je kuću pazarila 2003. za 1,38 miliona dolara.

Luksuzna vila iz Alfarete je sada ponovo aktuelna na tržištu, i prodaje se za 1,9 miliona dolara. U njoj je, inače, sniman Braunov rijaliti šou iz 2005. godine.

Izgrađena je 2001, ima biblioteku, bilijar i sobu za zabavu, zatim terasu i bar od mahagonija, sve skupa sa ogromnim plakarima "po meri zvezde" kakva je bila Vitni.

Napolju, na prostranom terenu, nalaze se bazen i SPA centar, uređen u stilu rizorta.

Kraljica popa, koja je preminula pre punih 10 godina, odabrala je ovu kuću sa pet spavaćih soba, a prodala ju je pet godina kasnije za 1,2 miliona dolara, samo nekoliko dana nakon što je razvod bio okončan, 24. aprila 2007. godine. Par je, inače, bio u braku 14 godina.

"Ovaj dizajnerski dom ima sve detalje koje tražite, uključujući jako osvetljenje, neutralne boje, spoljašnji bazen na koji se izlazi sa nivoa terase i pruža mnogo privatnosti", navodi se u opisu oglasa.

Tu je i velika kuhinja koja vodi ka porodičnoj sobi, a poseduje Viking aparate od nerđajućeg čelika, zasebni vinski/kafe bar, osmougaoni kutak za doručak.

Poseban detalj ove vile je panoramski pogled, koji se pruža sa gornje verande. Agenti za prodaju ove nekretnine kažu da bi baš na tom mestu novi vlasnici mogli da uživaju u "večeri ili čaši vina", ispred ognjišta na spratu.

U gornjem delu nekretnine su i tri velike, sekundarne spavaće sobe, a svaka ima sopstveno kupatilo i podove od tvrdog drveta. Kako piše Dejli Mejl, postoji dosta prostora i za zabavu napolju.

Video: Mamula postaje luks rizort u julu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>