• 19

Ovde se prodaje najviše stanova na Zlatiboru: Traži se kvadrat više, pogledajte zašto

Wellness&Spa centar na poslednjem spratu zgrade, šoping zona, restorani, raskošne zelene površine, stanovi besprekornog kvaliteta i centralna lokacija, samo su deo prednosti ovog kompleksa

  • 19
Balkan Square Foto: Balkan Square

Balkan Square je novi stambeno-poslovni kompleks koji će po svemu sudeći doprineti atraktivnijem izgledu centra Zlatibora, a njegovim budućim rezidentima ponudiće sadržaj i pogodnosti koji su na nivou onih u mondenskim planinskim centrima.

Balkan Square čine četiri lamele koje se grade fazno - Lamela A je iznad 60% izgrađenosti i u njoj se nalazi 180 stambenih jedinica. Ukupno, ovaj luksuzni kompleks sastoji se od 637 stambenih jedinica i višenamenskih komercijalnih objekata. Među stambenim jedinicama raspoložive su garsonjere, jednosobni i dvosobni stanovi. Veličine stanova su od 28 do 54 metara kvadratnih, a odlikuju ih visoki standardi gradnje i moderan dizajn.

Sada je pravi trenutak za investiranje, jer tokom praznika važe posebne pogodnosti za kupovinu nekretnina.

Balkan Square Foto: Balkan Square

Više od stanovanja

Osim prvoklasnih stambenih jedinica, Balkan Square je pravi izbor za one koji od svog životnog prostora očekuju više. U prizemlju će biti locirani brojni restorani i barovi, kao i šoping zona i zabavni program za najmlađe. Centralna lokacija znači da su na svega nekoliko minuta hoda svi glavni turistički sadržaji i pešačke staze, a u okviru samog kompleksa nalaziće se prostrani zeleni park koji će tokom zime imati klizalište. Wellness&Spa centar osim što je jedinstven po tome što će se nalaziti na poslednjem spratu zgrade, u ponudi će imati bazen čiji će se krov tokom leta jednim delom otvarati, saunu, tursko kupatilo, slanu sobu, ali i teretanu koja će biti opremljena po svetskim standardima.

Balkan Square Foto: Balkan Square

Zahvaljujući podzemnoj garaži sa kontrolisanim pristupom, parking za stanare i njihove goste neće predstavljati nikakav problem, a na samom ulasku u Balkan Square biće smeštena recepcija. Garaža će posedovati perionicu i servis za automobile. Takođe, kompleks će pružati uslugu prijema, odjave i izdavanja stambenih jedinica ukoliko se vlasnici odluče da izdaju svoju nekretninu.

Za više informacija o uslovima kupovine i dostupnim stanovima kontaktirajte +381 63 680 680; +381 63 344 700 ili putem mejla na prodaja@balkangschance.com.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dend

    11. novembar 2022 | 09:14

    Tipičan primer kako se uništava jedna prelepa prirodna sredina u Srbiji zbog interesa pojedinaca ?

  • Kokolo

    11. novembar 2022 | 09:02

    Sramota. Pretvorise Zlatibor u nesto sto nije, još se hvale.

  • Vanja

    11. novembar 2022 | 09:07

    Zlatibor je unisten. Peraci novca su napravili grad tako da planina vise ne postoji i svako koje normalan nece vise ici

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>