• 0
 ≫ 

Skupocena nekretnina glumca iz "Ratova zvezda": Glavni negativac iskeširao 2,5 miliona evra za kolibu

 ≫ 

Originalno izgrađena 1980. godine, planinska kuća se sastoji od tri spavaće sobe i dva kupatila

  • 0
Hayden Christensen kuca Foto: MLS / Planet / Profimedia

Hajden Kristensen, poznat po ulozi Anakina Skajvokera/Dart Vejdera u franšizi "Ratovi zvezda", pazario je kolibu u Atladeni na pariferiji Los Anđelesa za malo ispod 2,7 miliona dolara (oko 2,58 miliona evra).

Originalno izgrađena 1980. godine, planinska kuća koja je skoro renovirana, sastoji se od tri spavaće sobe i dva kupatila. Ukupna površina prostire se na 1.900 kvadratnih stopa (oko 176 kvadratnih metara) prenosi Dirt.

Betonski podovi, zidovi od belog hrasta, i prozori koji "pucaju" na nacionalnu šumu i planine, pružaju jedinstvenu toplinu doma.

Gurmanska kuhinja opremljena je prostranim ostrvom za jelo, vrhunskim aparatima od nerđajućeg čelika i udobnim kutkom za doručak, dok se u susednoj trpezariji nalazi sto koji služi i kao sto za stoni-tenis.

Kuća je okružena autohtonim biljkama koje se prostiru na skoro četvrtini hektara. Takođe, na imanju se nalazi i kućica na drvetu koja je idealna za kancelariju, studio ili mesto za meditaciju.

Pozicija imanja pruža i pregršt staza za planinarenje.

Video: Kuća izgrađena u gotskom stilu iz 19. veka na aukciji, a početna cena će vas iznenaditi

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>