• 1

Zavirite u kuću gde je sniman dokumentarac o Hariju i Megan: Navodno žive na duplo jeftinijem imanju

Navodno je reč o imanju koje je čak za 20 miliona dolara (18,9 miliona evra) skuplje od njihove kuće

  • 1
Hari i Megan kuca, Netfliksov dokumentarac Foto: Wiese/face to face/Face to Face/Profimedia, Foto: Backgrid USA / Profimedia

Prvu epizodu Netfliksovog dokumentarca o životu princa Harija i Megan, pre i nakon odlaska iz Bakingemske palate, pogledalo je 2,4 miliona ljudi.

Ljubitelji, potencijalno i najkontroverznije ličnosti kraljevske porodice, možda i ne bi primetili nešto neobično u vezi sa kadrovima iz kuće, u kojoj je snimana serija, da nije britanskih novinara.

Naime, Daily mail navodi da luksuzno imanje na kom je dokumentarac snimljen ne pripada ovom paru.

Navodno, reč je o imanju koje je čak za 20 miliona dolara (18,9 miliona evra) skuplje od njihove kuće, kupljene 2020. godine za 13 miliona dolara (12,3 miliona evra).

Kako prenose, iako na "9 minuta od njihove kuće u Montekitu u Kaliforniji", nije reč o istom imanju.

Štaviše, pripada osramoćenom izvršnom direktoru kompanije "Quadriga Arts" Marku Šulhofu, koji je optužen za milionsku prevaru veterana sa invaliditetom.

Kuća se prostire na 13.599 kvadratnih stopa (oko 1260 kvadratnih metara), ima šest spavaćih soba i na prodaju je. Kako navodi agent za nekretnine, vila ima travnjak koji je uporediv sa kvalitetom onog sa Vimbldona, bazen, spa centar, privatnu teretanu i šljunkovito šetalište.

Ipak, treba imati u vidu da kraljevski par nikada i nije tvrdio da kuća pripada njima, prenosi Daily Mail, ali njena unutrašnjost, sa kristalnim lusterima, visokim plafonima od 24 stope (7 metara) i privatnim bioskopom, privukla je mnogo komentara.

Bilo je i onih koji su kritikovali par što su snimljeni u tako raskošnoj kući usred globalne krize.

Par je navodno imao nesporazum sa producentima Netfliksa oko korišćenja sopstvenog doma, ali je nejasno da li su na taj način želeli da sačuvaju privatnost ili da se predstave u malo "skupljem" izdanju.

Video: Jedna noć u njemu vredi kao prosečna plata u Srbiji: Otvara se prvi plutajući rizort na svetu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 011

    15. decembar 2022 | 08:58

    Nije Montekito nego Montecito. Izgovara se kako se piše.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>