• 0

Povratak Rokija: Glumac zadaje još jedan udarac tržištu nekretnina, prodaje vilu za pozamašnu sumu

Silvester Stalone prodaje vilu u Los Anđelesu samo godinu dana od kupovine

  • 0
Sylvester Stallone, Rocky, Silvester Stalone, Roki

Foto: Tanjug/AP

Glumac Silvester Stalone, najpoznatiji po ulozi Rokija, prodaje svoju vilu u Los Anđelesu za 22,5 miliona dolara (21,1 miliona evra).

Nakon što je prodao impresivnu vilu u istom gradu, pevačici Adele za 50 miliona dolara (46,9 miliona evra), odlučio je da na tržište postavi i svoju drugu nekretninu na zapadnoj obali.

Vilu, na kojoj će glumac zaraditi 4 miliona dolara (3,7 miliona evra) profita nakon prodaje, glumac je kupio prošle godine. Ipak, po svemu sudeći, odmah je požalio te želi da je proda prenosi marca.com.

Jedan od mogućih razloga za prodaju, kako piše list, je pomirenje sa bivšom ženom Dženifer Flavin. Glumac sada retko da živi u kući, a i provodi vreme u Los Anđelesu.

Nekretnina se sastoji od glavne zgrade, gostinske kuće, kolibe, štale i voćnjaka. Takođe, tu i je i ogromno dvorište, bazen i deo za roštilj.

Unutrašnjost kuće možete pogledati u našoj galeriji. I da, za jednog Rokija je neizostavna teretana, ali i bioskop.

Kuća takođe ima odličnu privatnost, jer postoji kapija i staza kroz koju se mora proći da bi se do nje došlo, kao savršen svojevrsni tampon od objektiva paparaca.

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>