• 0

Elen i Porša obaraju rekord: Častile se još jednim impresivnim imanjem koje oduzima dah

Dve odvojene parcele nalaze se iznad plaže, a poslednji put su ponuđene zajedno sa cenom od 80 miliona dolara

  • 0
Ellen DeGeneres, Elen Dedženeris Elen Dedženeris i Porša de Rosi / Foto: Movoto via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Na samom kraju 2022. slavna voditeljka Elen Dedženeres i njena partnerka Porša de Rosi "obavile" su još jednu transakciju vrednu pomena: častile su se kalifornijskom vilom od 70 miliona dolara.

Vila je sagrađena 2007, ima pet spavaćih soba i osam kupatila, a ovo je drugo imanje poznatog para, smešteno u bogatoj primorskoj enklavi Karpinterija.

Njih dve su lani kupile dva vredna imanja, koja predstavljaju najskuplji stambeni biznis, sklopljen u istoriji okruga Santa Barbara. Najpre su dale 41,7 miliona dolara za vilu u toskanskom stilu, a onda još 28,2 miliona dolara za, uglavnom, praznu parcelu koja se nalazi odmah pored.

Dve odvojene parcele nalaze se iznad plaže, a poslednji put su ponuđene zajedno sa cenom od 80 miliona dolara.

Nova vila Elen i Porše ima krovnu konstrukciju u tonovima bež i terakote, a kuća je ukrašena je visokim plafonima od drvenih greda, podovima od tvrdog drveta, kamenim lukovima i mermernim detaljima.

Tu je i pansion sa jednom spavaćom sobom i kupatilom, kao i pridružena garaža za tri automobila okružena kaldrmisanim terenom.

Na glavnom nivou se posebno ističe upečatljiva soba sa masivnim starinskim kaminom, zajedno sa porodičnom sobom i trpezarijom koji se povezuju sa gurmanskom kuhinjom, opremljenom aparatima prve klase i centralnim ostrvom.

Na spratu se može naći pet spavaćih soba sa sopstvenim kupatilima, uključujući centralno utočište za uživanje, sa terasom opremljenom za spa centar, i duplim ugradnim ormarima.

Na donjem nivou su vinski podrum i najsavremeniji bioskop sa kožnim sedištima.

Video: Kuća na točkovima: Penzioner našao idealno rešenje za život i putovanje

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>