• 1

Supermodel Alesandra Ambrosio prodala svoje njujorško utočište za paprenu cifru

Brazilka je pre šest godina "okačila o klin" svoja Anđeoska krila, a dve godine kasnije je lansirala kolekciju kupaćih kostima GAL Flóripa

  • 1
Alesandra Ambrozio Alessandra Ambrosio kuca vila Foto: DouglasElliman via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Dok je navijala u Kataru na Svetskom prvenstvu i šetala crvenim tepihom na Međunarodnom filmskom festivalu u Saudijskoj Arabiji, brazilska manekenka i preduzetnica Alesandra Ambrosio - koja je Los Anđeles učinila svojom matičnom bazom pre više od decenije - istovremeno je ostvarila profit od skoro milion dolara.

Kako? Tako što je prodala svoj pompezni penthaus u Njujorku, i to za 2,75 miliona dolara.

Brazilka je, naime, kupila ovaj dupleks lociran u kvartu Murray Hill na Menhetnu, pre oko 17 godina, za blizu 1,9 miliona dolara. 

Stan ima dve spavaće sobe i dva kupatila sa toaletom, i može se "pohvaliti" prostorijama napolju, a nalazi se na vrhu 29-spratnog tornja Vitni. Zgrada je izgrađena sredinom 1980-ih i nudi kompletnu uslugu.

Jedna od najplaćenijih svetskih manekenki je svojevremeno angažovala priznatog brazilskog arhitektu iz Sao Paula i Njujorka, Artura Kasasa, kako bi preuredila svoje utočište u srcu Njujorka.

Unutrašnji prostor je uređen "čisto i jednostavno", piše Dirt.com, i posebno ističe velike prozore koji ne samo da pružaju transparentnost između prostorija, već i omogućavaju da svetlost nesmetano putuje kroz dva sprata prelepog penthausa.

Balkon "obavija" dve strane glamurozne dnevne sobe, a tu je i elegantna, kompaktna, potpuno bela kuhinja, smeštena između predsoblja i trpezarije.

Spavaća soba za goste je na glavnom spratu, izlazi na malu terasu, i poseduje tri ormara, ugradne elemente, kao i privatno kupatilo. Primarna spavaća soba na spratu ima stakleni zid koji gleda na dole, ka dnevnoj sobi ispod.

Popularni supermodel je, inače, pre šest godina "okačila o klin" svoja Anđeoska krila, a dve godine kasnije je lansirala kolekciju kupaćih kostima GAL Flóripa.

Video: Hotel u kome noć košta 5.000 evra, piće 150: Zavirite u dragulj jezera Komo za one sa dubljim čepom

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda Vangelis

    2. januar 2023 | 19:31

    Polako pametni napusraju Ameriku,easprodaju predkupe nekretnine i idu po celom svetu tražeći sto digurnije mesto za skoriju budućnist...

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>