• 0

Od sada možete iznajmiti kuću za odmor čiji je vlasnik slavni glumac: Cena? Prava sitnica!

Smešteno na litici, imanje se može pohvaliti impresivnim pogledom na vodu

  • 0
Hju Džekmen Foto: The Corcoran Group / Planet / Profimedia

Glumac Hju Džekmen (54) i njegova supruga, takođe glumica Debora Li-Fernes (67), iznajmili su svoju "letnju kuću" za odmor u Hemptonsu, sada - tokom zimskih meseci, saznaje The Post.

Njih dvoje su kupili imanje u Ist Hemptonsu za 3,5 miliona dolara 2015. godine, a ono je sada na tržištu za 166,666 dolara mesečno.

Nakon te kupovine, prelepa kuća je prolazila kroz šestogodišnje faze transformacije, a glumac je 2021, u intervjuu za Architectural Digest rekao: "Ovo je bio moj životni san".

- To je kao, lista, označite je. Uradio sam to i voleo sam to.

Par je godine proveo pokušavajući da pronađe savršen prostor za izgradnju svoje idealne kuće. Debora Li-Fernes je otkrila kako su deca insistirala da "već jednom donese odluku".

- Otišli ​​smo da vidimo imanje, a ja sam rekla: Hajde da to uradimo - istakla je Džekmenova supruga.

Kuća se sastoji od pet spavaćih soba i pet kupatila sa toaletom, a nalazi se tik uz obalu. Sadržaji koje nudi uključuju teretanu, pozorište, bazen, đakuzi - a celo imanje je podeljeno na dve odvojene strukture, navodi se na listi za prodaju.

Smešteno na litici, imanje se takođe može pohvaliti pogledom na vodu.

Inače, u avgustu su se pojavile vesti da je Džekmen potrošio 22,1 milion dolara za glamurozni penthaus u Njujorku - nekoliko meseci nakon što je dao na prodaju obližnji stan na tri nivoa, za 38,9 miliona dolara, koji se još uvek prodaje.

Kada je reč o ovoj kući koju glumci izdaju za odmor, primarni deo ima gurmansku kuhinju sa Gaggenau Hausgeräte aparatima i neformalnu trpezariju sa ručno rezbarenim trpezarijskim stolom od oraha.

Sa staklenim vratima od poda do plafona, glavni dom takođe ima tri spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. Renovirani pansion ima dve spavaće sobe i otvoreni dnevni boravak sa kuhinjskim šankom i krevetom u potkrovlju.

Video: Ovo je grad u koji je uloženo najviše sredstava EU

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>