• 0

Prodaje se kuća iz mega-popularne serije: Potpuno je savršena, ali cena prevazilazi budžete mnogih

Posebna atrakcija je otvoreni prostor na krovu, sa vrhunskim pogledom Menhetn

  • 0
Kieran Culkin Foto: mediadrumimages/DouglasElliman / Media Drum World / Profimedia

Kada pričamo o porodici Kalkin, većini na um prvo padne glumac koji je obeležio mnoga detinjstva svojom ulogom u serijalu "Sam u kući", a to je Mekoli.

Međutim, u poslednje vreme njegov brat Kiran Kalkin biva sve popularniji.

Oni koji su malo više upućeni u serije i filmove verovatno znaju da je Mekolijev brat jedan od glavnih glumaca u mega popularnoj seriji "Naslednici". Amerikanac je, konačno (2018), dobio svojih 5 minuta slave, i o njemu se sve više piše i priča.

Ovaj put, međutim, ne pričamo o njegovom talentu i ljubavnim epizodama, već o nekretnini koja je na prodaju, i to za neverovatnih 22,5 miliona dolara. Doduše, bila je i skuplja - 25 miliona dolara je prvobitna cena, koja je vremenom korigovana.

Zavirite u prelepu, ultra luksuznu nekretninu na Menhetnu gde je živeo Roman Roj (lik Kirana Kalkina) u pomenutoj TV seriji, prikazivanoj na HBO-u.

Cena stana je smanjena za 2,5 miliona dolara nakon što je mesecima bio na tržištu i nije pronalazio kupca.

Neki od najvažnijih detalja koji ovaj dom čine savršenim za sve poštovaoce uglađenih enterijera jesu bazen, ogroman bioskop, staklena garaža i vinski podrum u koji staje više od 400 flaša.

Ukupno ima pet spavaćih soba, kao i 12 kupatila. U središtu kuće je prostrana kuhinja, koja ima dva mermerna ostrva, trpezariju i staklena vrata od poda do plafona.

Ono što je još atraktivnije jeste otvoreni prostor na krovu, sa vrhunskim pogledom Menhetn, tako da gosti i ukućani mogu maksimalno da uživaju u pogodnostima života u Velikoj jabuci. Na otvorenoj terasi se nalaze hidromasažna kada i nekoliko ležaljki.

A onda, prelazeći u spavaće sobe, primećujemo mnogo prirodnog svetla koje prodire zahvaljujući velikim prozorima. Četvrti sprat je posvećen glavnom apartmanu kuće, gde se nalaze spavaća soba, kućna kancelarija, velika garderoba i kompletno kupatilo sasamostojećom kadom i tuš kabinom, piše Dejli Mejl.

Video: Hotel u kome noć košta 5.000 evra, piće 150: Zavirite u dragulj jezera Komo za one sa dubljim čepom

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>