• 0

Ova kupovina može da vam donese ogroman profit: Prodaje se deo "Ostrva ljubavi" u Hrvatskoj

Procenjena vrednost zemljišta je 10 miliona evra

  • 0
Galešnjak, OSTRVO LJUBAVI, u obliku srca, land of Love, Lover's Island, Otok za zaljubljene, Love Island Foto: Shutterstock

Na hrvatskim oglasima prodaje se nesvakidašnje parče zemlje. Naime, za 10 miliona evra možete kupiti deo ostrva Galešnjak, poznatijeg kao "Ostrvo ljubavi".

- Ostrvo u obliku srca koji ima 142.000 metara kvadratnih, od kojih je na prodaju deo sa nešto više od 30.000 metara kvadratnih, koji je u jednom komadu i prostire se na više od 500 metara obale. S ovom nekretninom možete napraviti stvarno nešto jedinstveno, pogotovo kad su vam stalno parkirani gosti s jahtama poput Bijonse, Džej Zija, Džefa Bezosa, Majkla Džordana - navodi se u oglasu.

Informaciju o prodaji potvrdio je i predstavnik prodavca Silvestro Kardum.

"Tačno je, tri hektara ostrva je oglašeno na prodaju. Interes je velik, a najozbiljniji interes pokazali su neki investicijski fondovi", istakao je Kardum za Zadarski list.

- Nemam agenciju za nekretnine, ja vlasnicima samo pomažem u prodaji. Radi se o četiri spojene parcele nekoliko vlasnika ukupne površine oko 32-33 hiljade kvadratnih metara. Na tom zemljištu je makija, a nekada su bile masline. Svi papiri o vlasništvu su uredni i vlasnici su uknjiženi. Vlasnici su inače iz Mrljana na ostrvu Pašmanu. Vlasnici ostalog dela ostrva nisu zainteresovani za prodaju - dodaje.

Kako navodi, na ovakvom zemljištu je prema postojećem zakonu dozvoljeno otvaranje poljoprivrednog gazdinstva.

- Za uzgoj maslina, ili vinove loze, vilu ili restoran površine 400 kvadratnih metara, te još 1.000 kvadrata podrumskog prostora. Dakle, investicija se sigurno može isplatiti - naglašava.

Inače, u pitanju je jedan od najpoznatijih ostrva u Hrvatskoj. Brightside ga je 2019. godine uvrstio na svoju listu 20 svetskih čuda.

Video: Mamula postaje luks rizort u julu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>