• 27

Pogled na Sava centar cene 1.600 evra: Da li se ovakvim oglasima nazire kraj?

Kako navodi oglašivač, u pitanju je novi, luks trosoban stan

  • 27

Oglas za izdavanje nekretnine na Novom Beogradu ulazi u uži izbor kada je reč o "nekretninama koje retko ko cenovno može da priušti". Naime, autor istog, ceni renovirani stan od 75 metara kvadratnih u blizini Sava centra 1.600 evra.

S druge strane, za čak 1.000 evra manje, u ovom kraju možete iznajmiti stan od skoro 10 kvadrata više. Ali šta tačno izdvaja stan od 75 metara kvadratnih u bloku 19a?

Kako navodi oglašivač, u pitanju je novi, luks trosoban stan, koji je potpuno opremljen sa malim kućnim aparatima, tanjirima, šerpama i kompletnom posteljinom.

"Sastoji se od dve spavaće sobe, velikog dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjom, dva mokra čvora, lođa sa lepim pogledom i podrumom", dalje piše.

Stoji i da stan u svakoj sobi ima klima uređaj, kao i da je pripadajući hodnik pregrađen, te da je tu moguće smestiti bicikle, trotinete i slično.

Takođe, okolo zgrade nalazi se besplatni parking, a unutar nje se nalaze dva lifta i obezbeđena je video nadzorom.

Oglas se završava rečima: "Retko u ponudi".

Ali da li je zaista tako?

Cene nekretnina u Srbiji su značajno porasle po dolasku Rusa, a skoro svakodnevno možete videti kako se podstanari žale jer im stanodavci neosnovano podižu kiriju, toliko da pojedini moraju i da se sele nakon godina provedenih u istoj nekretnini.

Telegraf Biznis pisao je kako da se zaštite od pohlepnih stanodavaca.

Video: Kako naći stan u situaciji kada cene nekretnina i zakupa divljaju?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>