• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznati dizajner dao skoro 37 miliona dolara za novu vilu: Enterijer i pogled će vas raspametiti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imanje koje je Hilfiger pazario datira iz 1927. godine

  • 0
Tomi Hilfiger kuća vila 36,9 miliona dolara Foto: ZILLOW/TNI PRESS LTD. / IMP Features / Profimedia

Modni dizajner Tomi Hilfiger navodno je potrošio 36,9 miliona dolara na ovu prelepu nekretninu koja se nalazi u Palm Biču na Floridi.

Kuća je na obali i ima pet spavaćih soba, odnosno sedam kupatila.

Enterijer odlikuju luksuzna završna obrada, istorijski detalji, prelep nameštaj, ogromna kuhinja sa luks aparatima, visoki plafoni i sobe ispunjene svetlošću.

Prekrasna, natkrivena terasa pruža pogled na okean, a tu je, naravno, i bazen.

Imanje koje je Hilfiger pazario datira iz 1927. godine, i u njemu je prvobitno živeo arhitekta Moris Fatio sa suprugom Eleanor Čejs Fatio.

Dodatno, vila je oplemenjena podovima od tvrdog drveta, lučnim prozorima i vratima, gredama. Uređenje je pomalo rustično, vrlo stilski, a dominiraju bež i braon nijanse.

Poseban detalj je spoljašnji bazen okružen bujnim zelenilom i palmama, kao i sto za ručavanje napolju. Iako su boje mahom neutralne i lepo se uklapaju, ima dosta poigravanja sa nijansama, oblicima, materijalima i dizajnom - u samom enterijeru.

Američki dizajner (72) je, inače, pre samo dve godine kupio dve nekretnine: jednu za 21 milion dolara, a drugu za 9 miliona dolara, a njegova lična neto vrednost je oko 450 miliona dolara.

Video: Beč gradi prvu geotermalnu toplanu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>