• 10

Vreme čitanja: oko 1 min.

Beograd ima da ponudi stan kao iz časopisa: Enterijer i pogled na Dunav vredni pola miliona evra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Enterijer salona je neobičan spoj pariskog i skandinavskog stila

  • 10

Na poznatom sajtu za iznajmljivanje i prodaju nekretnina pojavio se jedan oglas vredan naše pažnje. Iako  je njegova cena nešto viša od pola miliona evra, tačnije 595.ooo evra, nekretnina može da parira onima koje viđamo na američkim sajtovima.

Kako navodi oglašivač, u pitanju je "urbani salonac sa pogledom na Dunav", a stan je stacioniran u Zemunu, u kući na Keju Oslobođenja.

Prostire se na 160 metara kvadratnih, pa se tako kvadrat ceni 3.719 evra i ima tri sobe. Enterijer salona je neobičan spoj pariskog i skandinavskog stila.

"Redizajnom prostora od 160 metara kvadratnih udahnut je moderan način života u dominirajuću i sačuvanu arhitekturu iz 1900. godine. Na visini od 4 metra se nalaze orginalne noseće grede koje otkrivaju moćnu konstrukciju tadašnje arhitekture i daju ekskluzivnost u doživljaju ovog prostora", navodi se u oglasu.

U galeriji ispod možete pogledati kako izgleda unutrašnjost nekretnine.

Dnevni boravak obuhvata 40 metara kvadratnih i pruža pogled na Dunav, dok se kuhinjski prostor nastavlja na terasu od 20 metara kvadratnih koja je ušuškan zelenilom, i kako se dodaje "čiji je neobičan dekor upravo veliko prozorsko okno koje gleda na ulazni deo stana".

U stanu dominira mlečno bela boja, koja dodatno otvara prostor. Stan ima i galeriju na kojoj je smešten spavaći deo.

Pažljivo odabrani detalji dodatno čine ovaj prostor eksluzivnim, kao da je predstvaljen u tek odštampanom magazinu o nekretninama.

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mišapavlović

    14. februar 2023 | 21:07

    Gajba za novokomponovane skorojeviće ,bez imalo lepote,života,funkcionalnosti,upotrebljivosti,prekopirana scenografija iz filma Sabirni centar,sve je urađeno po sistemu Uzmi pare i briši.

  • Kibo

    14. februar 2023 | 20:55

    Ovo se oglašava već Boga pitaj od kad

  • Bilja

    15. februar 2023 | 08:35

    Pogled je lep ostalo nista bitno za tu cenu. Toliko su se ljudi pogubili u tim parama i materijalnim stvarima a onkologija prepunu (svako ce zavrsi ti tu to je neizbežno) i kad dodjes tu pare nisu bitne vise....

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>