• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rijana iskeširala 85.000 dolara za noćenje u ovoj vili: Izgleda nestvarno, baš po "standardima" zvezde

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vila je opremljena vrhunski, sa impresivnim dvorištem, luksuznim kupatilom, vinskom sobom...

  • 0
Rihanna, Rijana Foto: Tanjug/AP

Slavna pevačica sa Barbadosa, Rijana, sredinom februara je nastupila na stadionu "State Farm", na poluvremenu Superboula.

Pojavila se u komfornom crvenom kombinezonu, koji je taman toliko otkrio trudnički stomak, i sijala je poput prave zvezde.

Jedna od najvećih svetskih zvezda iz šoubiznisa je te večeri pomerila granice i obradovala sve svoje fanove, ali je za to imala i "dobru pripremu". Naime, osim psiho-fizičke kondicije, Rijana je dane pred takmičenje provodila u impresivnoj vili.

Verovali ili ne, izdvojila je čak 85.000 dolara za noćenje u kući u gradu Paradise Valley, u Arizoni.

Kako je pisao abc15.com polovinom ovog meseca, najava pevačicinog drugog deteta nije bila njena jedina dobro čuvana tajna tokom nedelje Superboula.

Globalna superzvezda je, navodno, iznajmila vilu sa fotografija na najmanje šest dana. Kuća je, inače, prodata u februaru prošle godine, a vlasnik je zatim iznajmio Rijani uoči njenog nastupa na Superboulu.

Smeštena je u podnožju planine Kamelbek, ima pet spavaćih soba i pet kupatila sa toaletom.

Kada je ova prelepa imovina prodata 2019. godine, koštala je više od 1,9 miliona dolara. Ali, nakon godinu dana obimnih renoviranja, sadašnji kupac je kupio za čak 7,3 miliona dolara, što je rast veći od 270%.

Kao što možete primetiti po fotografijama, vila je opremljena vrhunski i ima sav potreban sadržaj: od vrhunske kuhinje, preko dečje sobe, do impresivnog dvorišta, luksuznih kupatila, osvetljene trpezarije, vinske sobe i teretane.

Video: Hotel u kome noć košta 5.000 evra, piće 150: Zavirite u dragulj jezera Komo za one sa dubljim čepom

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>